Tinder'da Ücretsiz Ülke Nasıl Değiştirilir?

Tinder, dünya ve ülkemizde birçok kullanıcıya sahip insanlarla tanışmak için kullanılan bir uygulamadır. Tinder'ın, belirli bir ücret ödenmesi halinde ayrıcalıklar tanıyan bir versiyonu ve ücretsiz bir versiyonu vardır.

Ücretli versiyonun en önemli özelliği dilediğiniz lokasyonlar ile eşleşmeler yapılabiliyor olmasıdır. Yani eğer bu uygulamaya para verip ücretli bir abonelik satın almadıysanız, farklı lokasyonlar ile eşleşmeler yapamazsınız. Anlatacağımız yöntem ile birlikte konumunuzu istediğiniz gibi ücretsiz şekilde değiştirebilecek ve istediğiniz lokasyonlardaki insanlar ile eşleşerek sohbet edebileceksiniz.

Tinder'da Ücretsiz Ülke Değiştirme Adımları
İlk olarak telefonunuzun hakkında kısmına giriniz. telefonunuzun modeline göre farlı menü kısımlarında olabilecek olan "Build Number" opsiyonunu bulunuz. Bulduktan sonra üzerine 7 defa basınız. bu işlemi doğru yaptıktan sonra "Geliştirici Modu" açılacaktır. İşlemlerin tümünü doğru bir şekilde yaptıktan sonra telefonunuzun ana menüsüne geri dönerek "Ayarlar" sekmesini kapatınız. Daha sonra tekrar "Ayarlar" menüsüne giriniz ve karşınıza çıkan "Geliştirici Seçenekleri" isimli menüde "konum değiştirmeye izin ver" sekmesini işaretleyiniz.

Artık Tinder'da yerinizi manuel olarak değiştirebileceksiniz. Son olarak yasaklı sitelere girerken kullanılan konum değiştirici programa ihtiyacınız var. Bu programa sahipseniz onu kullanabilir ya da internet üzerinden edinebilirsiniz. Bu programa girerek harita ya da liste üzerinden bulunmak istediğiniz konumu seçmelisiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Tinder'a girdiğinizde Tinder, program sayesinde sizin bölgenizi seçtiğiniz bölge algılayacaktır. Bu sayede istediğiniz bölgedeki insanlar ile eşleşme imkanı bulacaksınız. telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra programdan konum belirleyerek Tinder'a giriş yapmanız yeterlidir.

Tinder'da Ülke Değiştirmeyi Neden Çok Sık Yapmamalısınız?
Tinder'da bir bölgede eşleştirmeler ve beğenmeler yaptıysanız. Bunun ardından hemen bölge değiştirdiyseniz yaptığınız karşılıklı eşleştirmelerden haberiniz olmayacaktır. Bu sebeple Tinder'da ücretsiz ülke değiştirme işlemini çok sık yapmamanız tavsiye edilir.

Tinder'da Ücretsiz Ülke Değiştirmek İçin İpucu
Eğer Tinder'da ücretsiz konum değiştirmeyi bu yollarla yapamadıysanız bunun sebebi yayınladıkları her yeni sürümde bu yöntemi ortadan kaldırmaya çalışmalarıdır. Bunun için Tinder'ın eski bir sürümünü indirerek bu adımları uygulamaya koymalısınız. Eski sürümü indirdiğinizde otomatik güncellemeyi iptal etmeyi unutmayınız.

Teknoloji Haberleri

Otel Yazılımı Satış Adresi
HUAWEI WATCH D: Kan basıncı ölçümüyle akıllı saat teknolojisinde çığır açan yenilik
Sanal Sunucu Nedir?
İphone SE ve XR Karşılaştırma
Veri Odaklı Dijital Pazarlama Hizmetleri