1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serbest oyuncu her statta öne çıkıyor
Serbest oyuncu her statta öne çıkıyor

Serbest oyuncu her statta öne çıkıyor

Pedro'nun asistini yapan ve ilk golü atan Arao, 3  kilit pas attı ve bu konuda takımın  lideri oldu. Arao, Fenerbahçe'nin en  isabetli pasörüydü (57

A+A-

 

Pedro'nun asistini yapan ve ilk golü atan Arao, 3  kilit pas attı ve bu konuda takımın  lideri oldu. Arao, Fenerbahçe'nin en  isabetli pasörüydü (57) ve üçüncü bölgedeki başarısı en dikkat çekici istatistikleri üretti. Tecrübeli oyuncu üçüncü bölgede %89 başarı oranına sahip ve bir kez daha takıma liderlik ediyor.

"Onunla 2 yıldır çalışıyorum ve neler yapabileceklerini biliyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hafta içinde Arao ile özel bir görüşme yaptı ve ondan öne koşmasını istedi. Tecrübeli koç, hücumda takıma çok şey onikinumara katabileceğine inandığı için öğrencilerini ilk sıraya koydu. Portekizli patron, maçın sonlarında Arao ile ilgili bir soruyu "Onunla iki yıldır çalışıyorum ve neler yapabileceğini biliyorum" şeklinde yanıtladı ve oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi. (AM)

Ankaragücü ve Beşiktaş, Premier Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Sonunda  Beşiktaş deplasmanda 3-2 kazandı ve maç heyecanlı geçti. Serbest yazar Güntekin Onay, Ankaragücü – Beşiktaş yarışması hakkında yazdı.

Beşiktaş  ikinci yarıyı kötü geçirdi.

Beşiktaş, ilk 25 dakikada istediği başlangıcı elde edemedi ve Ankara Guju'nun ilk hücumunda kaleye ilk şutunu attı. Beşiktaş kaleye hızlı tepki verdi ve rakip ceza sahasında onikinumara giriş büyük bir baskı yarattı ve özellikle Masuku ve Nkodu'nun sol kanattan getirdiği top üzerinde etkili oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.