1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Sen Çal Kapımı Dizisinden Yeni Sezon Haberleri
Sen Çal Kapımı Dizisinden Yeni Sezon Haberleri

Sen Çal Kapımı Dizisinden Yeni Sezon Haberleri

Baş rollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel’in paylaştığı ve yaz dizisi olarak Fox TV’de ekrana gelen dizi reytinglerin yüksek olması sebebi ile dizilerin başladığı yeni sezonda da yayınlanmaya devam etti.

A+A-

Baş rollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel’in paylaştığı ve yaz dizisi olarak Fox TV’de ekrana gelen dizi reytinglerin yüksek olması sebebi ile dizilerin başladığı yeni sezonda da yayınlanmaya devam etti.

Ayşe Üner Kutlu’nun senaristliğini yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan, Ender Mıhlar ve Altan Dönmez üstlenmiştir.

Başarılı bir iç mimar ile onun yüzünden bursunu kaybetmiş ve hayatına lise mezunu olarak devam eden çiçekçi bir kızın hikayesini anlatan romantik komedi dizinin yayınlanma tarihi yeni sezonda çarşamba gününden cumartesi gününe alınmıştır.

Dizide başarılı bir öğrenci olan Eda Yıldız’ın bursu Serkan Bolat’ın şirketi tarafından kesilir ve son yıl mezun olamaz. Ancak Serkan Bolat bu durumdan tamamen habersizdir. Eda Serkan Bolat’tan nefret ederken yolları kesişir ve Serkan Bolat Eda’ya kendisi ile 2 ay nişanlı kalması şartı ile bursunu geri vereceğini söyler ve hikaye başlar. Hikayenin devamında Eda ve Serkan aşk yaşamaya başlar.

2021 yıl içerisinde de Eda ve Serkan çiftinin çekişmeli aşk maceralarını izlemeye devam edeceğiz.

2021 Yılında Diziye Katılacak Yeni Oyuncular

2020 yılında yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı’da 2021 yılında da heyecan dolu bölümler izleyicilerini bekliyor olacak.

Mevcut oyuncu kadrosuna ek olarak zaman zaman kadrosuna yeni oyuncuları dahil eden dizi de yeni sezonda Nihan Şahenk’in katılacağı duyumlarımızın arasında. Nihan Şahenk daha önce de Mucize Doktor dizinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Ayrıca son olarak Survivor yarışmasına katılan ünlü oyuncu Mert Öcal’ın da 2021’de çekilecek yeni sezon bölümlerinde yer alacağı kulislerde konuşuluyor.

Son Bölümlerde Neler Oldu?

Eda yıllardır görmediği ve yok saydığı Mardin’de yaşayan babaannesi ile karşılaşır. Efe’nin ortağı olan babaannesi dolaylı yoldan Serkan Bolat’ın ortağıdır ve şirkete girmiştir.

Ayrıca Selin’den sonra PR sorumlusu olarak şirkette işe başlayan Balca Serkan Bolat’a karşı takıntılı duygular beslemeye başlamış ve Eda ile arasını bozmak için elinden geleni yapmaya karar vermiştir.

Bu esnada Engin ve Pırıl evlenmeye kararı alırlar ve yeni sezonda izleyicileri düğün sahnesi beklemektedir.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.