1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anneleriyle Evden Çıkarılan Kızlar, Maddi Durumu İyi Olan Babalarının İlgisizliğinden Şikayetçi
Sefa Kukul: Yurtiçi ve Yurtdışından Gelen Yoğun Taleplere Yetişmek için Zamanla Yarışıyoruz

Sefa Kukul: Yurtiçi ve Yurtdışından Gelen Yoğun Taleplere Yetişmek için Zamanla Yarışıyoruz

Dünya çapında tanınır bir kimlik sahibine ulaşan ünlü fotoğrafçı Sefa Kukul, basın muhabirlerine açıklamalarda bulundu.

A+A-

Dünya çapında tanınır bir kimlik sahibine ulaşan ünlü fotoğrafçı Sefa Kukul, basın muhabirlerine açıklamalarda bulundu.

Yükselen yıldızının sırlarını açıklayan Kukul, ‘’ Yıllardır bu sektörde yapmış olduğumuz hizmetin kalitesi ve özverili çalışmamız bugünlere gelmemde ki en büyük etkendir. Nerde ne iş yaparsanız yapın, ilk önceliğiniz her zaman için kalite olmalıdır. Bir işe başlarken ve bir işi yaparken ondan muhakkak zevk almalısınız. Kısacası bir işi severek yapmalısınız. Beni hayallerim ve hedeflerimden öte bugüne gelmemde ki rol, dünya çapında tanınan bir fotoğraf sanatçısı olmamda ki etkin faktör budur.’’ dedi.

Magazin dünyasından, spor dünyasına, doğa yaşantısına, belgesel çekimlerine ve tüm özel programlar için sayısız işler yaptığını ve yoğun talepler aldığını ifade eden Kukul, ‘’ Yurtiçi ve yurtdışından gelen yoğun taleplere yetişmek için zamanla yarışıyoruz. Talep edinilen kişi olmak her zaman insanı gururlandırıyor. Fotoğraf makinesinde ki denklanşöre parmağım gitmeden önce, o anı yaşayarak ölümsüzleştiriyorum. Yani önce beynim ve duygularımla yapıyorum işimi. Dünyanın sayısız yerlerinden gelen teklifler yapmış olduğum işin kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor. ‘’ diye konuştu.

Bir çok futbolcu ve tanınmış kişilere de özel fotoğraf çekimi yaptığını da kaydeden Kukul, “Trabzonspor futbolcusu Bruno Perez ve eşi Fenerbahçe eski futbolcusu Jose Sosa ve eşi, Chelsea eski futbolcusu Lewis Baker’e fotoğraflar çektim. Miss Auro İnternational yarışmasının fotoğrafçılığını yaptım. Bu tür uluslararası foto çekimleri için futbolculardan kulüplerden talepler oluyor. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sefa Kukul resmi Instagram hesabı: https://instagram.com/sefakukul22

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.