1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Satış Ortaklığı Veren Siteler ve Komisyon Oranları
Satış Ortaklığı Veren Siteler ve Komisyon Oranları

Satış Ortaklığı Veren Siteler ve Komisyon Oranları

Satış ortaklığı, bir ürünün sizde olmamasına rağmen fakat çalıştığınız kişide firmada ya da sitede olan ürünün reklamını yapıp reklam yaptığınız ürünün alımını sağladığınızda satış ortağına o ürünün satışından komisyon verilmesidir.

A+A-

Bu işlem için siteler ve bu sitelerin verdiği komisyon oranları vardır, bunları sizin için araştırdım ve sizlerle paylaşacağım.

Satış Ortağı Olmak İçin Neler Gerekli

En başta güzel bir takipçi miktarına sahip olmanız gerekmektedir, bu takipçiler Instagram'dan olur Twitter'dan olur. Bu kullanıcılara ürününüzü tanıtıp alırsalar komisyon alırsınız eğer takipçiniz çok ta yüksek değilse kazanma miktarınız daha az olur fark ettiyseniz çoğu ünlülerin de yaptığı budur aslında. Ünlülerin binlerce takipçisi olduğu için bir de adı üstünde ünlü oldukları için ürünleri daha fazla alırlar. Peki, karar verdiniz takipçiniz de var ve para kazanmak istiyorsunuz aklınıza gelecek soru, hangi sitelerden yapabilirim?

Hostinger Satış Ortaklığı

Ortaklık bağlantınızdan gelen her hosting satın alımından %60 komisyon alırsınız, tek yapmanız gereken üye olmak ve 24 saat hesabın onaylanmasını beklemek ve bundan sonra ortaklık bağlantılarını ve bannerlarına ulaşıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Amazon Associates

Hepimiz Amazon'u biliriz fakat satış ortaklığı konusunda bir işlevi olduğunu büyük ihtimalle bilmiyorsunuz. Bildiğiniz kadarıyla Amazon'da her şeyi kolayca bulabilirsiniz yani reklam yapacak çok ama çok şey bulunmakta. Amazon Associates'e kaydolmak için tek yapmanız gereken siteye girip " Join Now for Free " yazısında tıklayarak ücretsiz bir biçimde kaydolabilirsiniz. Önceki site gibi bunda da 24 saat hesabın onaylanmasını beklemeniz gerekmektedir. Çoğunlukla komisyon oranı %10 dur. Para transferi için 10 Dolar çekler için ise 100 Dolar'dır.

eBay Partner Network

Uzun yıllardır piyasada bulunan eBay Amazon platformu gibi bir platformdur. Üye olmak için Google veya Facebook ile kaydolabilirsiniz. eBay Partner Network size ürün kategorisine göre bağlı olarak %50 ve %70 arasında kar verir. Üstelik ödeme almak için gereken alt limit 10 Dolardır. Diğer sitelere yakın olan eBay'da son zamanlarda satış ortağı olan kişi sayısı artmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler