1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Salih Ayan 5.000-10.000 çocuğu tribünlere getirdi
Salih Ayan 5.000-10.000 çocuğu tribünlere getirdi

Salih Ayan 5.000-10.000 çocuğu tribünlere getirdi

Belediye başkanımız harika bir iş çıkardı. Şehirler bir. Alanyaspor 1-0 mağlup olsa da" 1-1 gibi bir skorla finale yükseldik.Finalde oynama şansı bulan taraftarlarımız tribünlere geldi.

A+A-

 

Belediye başkanımız harika bir iş çıkardı. Şehirler bir. Alanyaspor 1-0 mağlup olsa da" 1-1 gibi bir skorla finale yükseldik.Finalde oynama şansı bulan taraftarlarımız tribünlere geldi.Pandemi döneminde uzun süre yenilmezdik.Bak bu sefer oyunumuza bakın,biz Deplasman maçlarının çoğunda başarılıydı o yüzden gelmedi Adana Demirspor'u 32.000'e yendik Sonra kendi sahamıza geçtik Altay'la oynadık Tribünlerde 1300 kişi vardı Taraftar uyandığında böyle bir başarı geldiler. Onlara çok minnettarım. Yandaş 12. adam değil, her takımın ilk adamı. Ne olursa olsun onlar çok önemli."

"En büyük hedeflerimden biri Sivas'ı Avrupa'ya getirmek. Ama pişman olduğum şeyler var. Örneğin pandemi ortamında ilk yarıyı önde bitirdik. Ama oyuncu alamadık. -tur transfer şampiyon olabilirdik Avrupa'ya iki kez gittik bu takım milli takıma oyuncu atayamaz Kuntz olduğu için takıma ilk başladığımda ağzım açık kaldı ama çok üzüldüm Takımımızın tüm oyuncuları milli takım formasını hak ediyor. Mesela Faroe Adaları ile oynayacağız. Bu maçta onları görmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bunun için gerçekten üzgünüm."

"Beşiktaş ile milli takımda bir adım attım ve sonra diğerlerinin geldiğini gördüm. Lobi işi. Yabancı isimler tercih ediliyor. Hepimiz onların yaptığını yapıyoruz. Kendime çok güveniyorum. 133 takım var, iki takım. Türkiye Kupası bahiskasabası finali ikiside Anadolu.Bütçesi olan takımlar nerede?Ben eski Rıza Çalimbay değilim.Zamanla tecrübe kazanıyorsunuz.Beşiktaş'a gittiğimde son etaplardaydı ve sonra biz liderdik. ikinci yarı. Bir sonraki gelmedi. Şimdi her şey farklı."

Nejedet Demirürek

Hepimiz Trabzonspor'un geleceğine odaklanmışken, ayrılacak isimler için ciddi çalışmalarımız var. Nwakaeme, Puchacz ve Denswil'in sözleşmeleri sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.