1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bakan Yanık, Doludan Zarar Gören Tarım Arazilerinde Köylülerin Sorunlarını Dinledi
Saç Ekimi İşlemi Nedir?

Saç Ekimi İşlemi Nedir?

Saç ekimi işlemi kişilerin saç dökülmesi ya da saç kaybı yaşaması sonucunda saçlarını tekrar eski gür haline getirebilmek için yapılan doğal aynı zamanda kalıcı bir çözüm yoludur.

A+A-

 

Saç ekimi işlemi kişilerin saç dökülmesi ya da saç kaybı yaşaması sonucunda saçlarını tekrar eski gür haline getirebilmek için yapılan doğal aynı zamanda kalıcı bir çözüm yoludur. Saç dökülmesi sonucunda ya da saç kaybı yaşanmasında aslında saç kökü artık aktifliğini kaybetmektedir. Saç köklerinde aktifliğin kaybolması sonucunda saç kaybı yaşanan alanda tekrar saç oluşması görülmeyecektir. Bu görünüm olarak pek çok insanı rahatsız etmektedir. Bundan dolayı da kişiler saç ekimi işlemi yapan merkezlere başvurmaktadır. Saç ekimi işlemi tamamen kişiye özel olarak planlanır. Bu planlar doğrultusunda birey bunu kabul ediyorsa uygulamaya geçilir. Uygulama tamamlandıktan sonra artık saç kökleri aktif haline geri dönmüş olacaktır.

Saç Ekimi İşlemi Nasıl Gerçekleşir?

Saç ekimi işlemi dökülmeye dirençli olan saç köklerinin ( örnek ense kısmı ) alınıp saç kökü aktif olmayan alana yerleştirilmesi ile gerçekleşmektedir. Bu sayede birey kendi saçını tekrar kullanabilecektir. Saç ekimi işlemi küçük cerrahi bir operasyon olarak geçebilir. Buna bağlı olarak küçük dahi olsa güvenilir kişiler ile çalışmanız önerilir. Doktor Ahmet Ayık yaptığı saç ekimi işlemleri ile pek çok kişi tarafından beğenilen bir isim olmuştur. Hastalarına hizmet verirken daima özenli bir şekilde çalışmış, kişilerin özel isteklerine her zaman geri dönüş sağlamıştır. Bu şekilde verdiği hizmet sayesinde hastalarından her zaman memnuniyet duymuş işinde kendini her zaman geliştirmiştir. 

Saç Ekimi Kimlere Uygulanabilir?

Günümüzde genel olarak 50 yaşını geçen erkeklerin ortalama yüzde 50 ‘sinde saç dökülme sorunu bulunmaktadır. Saç dökülme sorunu olan kişilerin saç ekimi uygulamasından faydalanabilecekleri söylenebilir. Bu durum yalnızca erkekler için geçerli değildir. Yaygın bir şekilde erkeklerde görülüyor olsa dahi bayanların da saçları dökülmektedir. Özellikle ardı ardına pek çok kuaför işleminden geçen saçlar yıpranma sonucunda artık saç kökü aktif bir halde olmayacaktır. Bundan dolayı yaşanan saç kaybı ya da saçların tamamen dökülmesi durumu görülür. Doktor Ahmet Ayık tam bu noktada sizlere istediğiniz anlamda destek vermektedir. Saç ekimi işlemi için tercih listenizde bulunmalıdır.

 

https://drahmetayik.com/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.