1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Reyon Teşhir Dolabı
Reyon Teşhir Dolabı

Reyon Teşhir Dolabı

Market, kasap ve bakkal gibi ticari işletmelerde kullanılan reyon teşhir dolapları ile ürünler tüketiciye sunulmaktadır.

A+A-

Market, kasap ve bakkal gibi ticari işletmelerde kullanılan reyon teşhir dolapları ile ürünler tüketiciye sunulmaktadır. Bu şekilde ürünlerin satışı da gerçekleştirilmektedir. Reyon teşhir dolaplarının en önemli özelliği ise soğutucu sisteme sahip olmalarıdır. Soğutucu reyonlar sayesinde ürünler tüketiciye en taze şekilde ulaştırılmaktadır.

Standart özellikteki dolaplara yerleştirilen ürünler belli bir dönemden sonra bozulma gösterecektir. Envoytec firması soğutuculu reyonlar sayesinde ürünler uzun bir süre zarara uğramadan teşhir edilebilmektedir. Soğutucu reyonlar, farklı alanlarda kullanılabilmekte ve farklı çeşitlilikte olabilmektedir. İhtiyaca cevap verecek şekilde farklı tarzlarda dizayn edilmeleri söz konusu olabilmektedir.

Reyon teşhir dolabı kullanım alanları

Reyon teşhir dolaplarının kullanım alanları şu şekildedir;

  • Börek tezgah ve teşhir dolabı.
  • Çiçek tezgah ve teşhir dolabı.
  • Kasap tezgah ve teşhir dolabı.
  • Kebap tezgah ve teşhir dolabı.
  • Market reyon ve teşhir dolabı.
  • Pasta tezgah ve teşhir dolabı.
  • Şarküteri tezgah ve teşhir dolabı.
  • Sütlük teşhir dolabı.

Seçenekler arasında yer almaktadır. Farklı amaç ile kullanılan birçok soğutucu reyonlar ve teşhir dolapları bulunmaktadır. Bu neden ile soğutucu reyon seçiminde beklentileri karşılayacak ve ihtiyaçlara yönelik reyon seçilmelidir.

Seçilecek olan reyonların müşterilerin kullanımı açısından da pratik olması ve gerekli olan tazeliği sağlayacak şekilde soğutma işlemini gerçekleştirmesi önemlidir.  Firmada kullanılacak olan reyonlar, tezgahlar ve soğutucular firmada görsel bütünlüğü sağlayacak şekilde seçilmeli ve dizayn edilmelidir. Bu sayede firma kimliği de zedelenmemiş olmakta ve müşterilerin ilgisi çok daha fazla bir şekilde çekilmektedir.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/leomedon/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.