1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fifa'dan Kapsamlı Soruşturma
Ralliyi 3:44:19.2'de hız

Ralliyi 3:44:19.2'de hız

Akıcılık ve teknikte mükemmel bir performans sergileyerek tamamladı ve rakibini arka arkaya üçüncü zaferini geride bırakarak İsveç ve Hırvatistan'ın ardından ikinci oldu.

A+A-

 

Akıcılık ve teknikte mükemmel bir performans sergileyerek tamamladı ve rakibini arka arkaya üçüncü zaferini geride bırakarak İsveç ve Hırvatistan'ın ardından ikinci oldu.

Elfyn Evans ikinci, Dani Sordo üçüncü oldu. Kalle Rovanpera, yeşil bir geleceği ve sürdürülebilirliği vurgulayan Dünya Ralli Şampiyonası'nın dördüncü yarışının ardından genel klasmanda birinci oldu. Dünya Ralli Şampiyonası sezonunun beşinci yarışı 2 - 05 Haziran tarihleri ​​arasında İtalya'da yapılacak.

16 yıl önce Aksaray'da yetiştiren velileri tarafından teşvik edilen dövüş sanatları branşında dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonlukları kazanan üç kardeş, çalışmalarıyla olimpiyat şampiyonu olmayı hedefliyor. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde sporcu olarak anne ve babası 16 yaşındaki oğulları Ömer Ali Yılmaz'ı (22), 13 yaşındaki kız kardeşi İlayda'yı (19) ve 5 yıl önceki Dere'yi (9) dövüş sporlarına teşvik etti. 16 yıllık serüvenleri boyunca üç kardeş, hayatlarını savunma, dövüş sanatları ultrabet üzerine şekillendirmiş, sporu ve sportmenliği bir yaşam biçimi olarak benimsemişler, bu durum onları daha büyük hedefler koymaya ve daha büyük başarılar elde etmeye yöneltmiştir. Dövüş sanatları kaba kardeşler, sporun disiplini ve özverisi ile hayatta her zaman bir adım önde olduklarına ve tüm gençlerin katılması gerektiğine inanırlar. İleda Yılmaz, koydukları gollerin ardından geçtiğimiz hafta Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Dövüş Sanatları Şampiyonası'nı kazandı. Tüm bu başarıların olimpiyatlarda yapacaklarının bir parçası ve şampiyonluk yolunda bir adım olduğunu düşünen kardeşler, yoğun eğitimlerine devam ediyor ve bu hedeflere ulaşmak için daha fazla destek umuyorlar.

16 yılda şampiyon oldular

16 yılda 32 kez yarışan, Dünya, Avrupa ve Balkanlar, 32 Türkiye şampiyonluğu kazanan Ömer Ali Yılmaz, "Sporla ilk tanışmam babam ve annem sayesinde oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.