1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Pandemi sürecinde geçmişte yaşanan sorunların göreceli hale getirilebileceğinin farkındayız
Pandemi sürecinde geçmişte yaşanan sorunların göreceli hale getirilebileceğinin farkındayız

Pandemi sürecinde geçmişte yaşanan sorunların göreceli hale getirilebileceğinin farkındayız

"Zor zamanlarda hepimiz kendimizi daha güvende hissedeceğimiz bir ortam arıyoruz. Salgının ilk gününden beri bu konumdayız.

A+A-

 

"Zor zamanlarda hepimiz kendimizi daha güvende hissedeceğimiz bir ortam arıyoruz. Salgının ilk gününden beri bu konumdayız. Basketbol dünyası yerimizi arıyor. FIBA'nın bir 'dir' diyebilirim. federasyon. , Lig ve herkesin doğal alanı Bu süreçte eylemlerimizi konuştuk.Tüm müsabakalar için küresel bir anlaşma yapan ilk spor ve beş kıtada elemelere katılan onwin ilk spor da biziz, 2020 Devamı Kasım 2015'teki yarışmaya binden fazla sporcu katıldı.

Kimse hasta olmadı Avrupa Basketbol, ​​Amerika, Afrika ve Asya Kupası elemelerine katıldılar Tüm bunlar bizi daha da güçlendirdi ve bence tüm bunlar şüphesiz daha da arttı İnandırıcılık Organizasyonumuzun sporda liderlerinden biri olarak FIBA ​​pandemi sırasında gerçekleşen çoğu eylemde lider konumda.Ancak, düşünüyorum ve yavaş yavaş basketbol ailesinin üyelerinin de yakınlaştığını görmeye başlıyorum. Geçmişte onwin giriş karşılaştığımız sorunların bir pandemide görelileştirilebileceğini anlıyoruz."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.