1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 'Dön Desem' İle Devam Eden Hikaye: Dicle Olcay 'Bunu Siz İstediniz' Projesini Sürdürüyor!
Özemek Halı Mobilya ile Tarzını Keşfet

Özemek Halı Mobilya ile Tarzını Keşfet

Konya halı mağazaları arasında verdiği hizmet ve model çeşitleri sayesinde oldukça tercih edilen bir mağaza haline gelmektedir. Özemek Halı Mobilya çeşitliliği ve verdiği hizmetler sayesinde giderek büyüyüp daha fazla tercih edilen bir mağaza olmaktadır.

A+A-

Konya halı mağazaları arasında verdiği hizmet ve model çeşitleri sayesinde oldukça tercih edilen bir mağaza haline gelmektedir. Özemek Halı Mobilya çeşitliliği ve verdiği hizmetler sayesinde giderek büyüyüp daha fazla tercih edilen bir mağaza olmaktadır. Yaşam alanlarında ev veya iş yeri fark etmeksizin ölçü alınması gereken yerlerde profesyonel ekiple birlikte ücretsiz bir şekilde ölçü hizmeti verilmektedir.

Ürünlerdeki renk uyumu ve renklerin birbirleriyle birlikte kombinasyonları seçilerek mağazadaki profesyonel olarak çalışan iç mimarlar ile paylaşılarak en iyi şekilde tasarım hizmeti de verilmektedir. Mağazalarda online bir şekilde hizmet sağlanarak kişilerin daha rahat bir şekilde ürün modellerine bakıp seçimlerine daha rahat bir şekilde yapmaları sağlanmaktadır.

Konya Mobilya

Konya halı olarak uzun yıllardır özlemek halı mobilya hizmet vermektedir. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin hizmet verilerek kişilerin alışveriş yapmaları sağlanmaktadır. Konya’da bulunmayan kişiler düşünülerek online hizmete geçilip mağazalarda bulunan ürünlerim rahat bir şekilde incelenip en uygunu ve en kalitesinin seçilmesi sağlanmaktadır.

Ücretsiz bir şekilde kargo hizmeti verilip müşterileri hangi ilde olduklarını fark etmeksizin gönderim sağlanmaktadır. Konya halı center arasında giderek büyüyüp online şekilde mağazalarda inceleme hizmette müşterilere sunulmaktadır. 52 yılı aşkın süredir profesyonel hizmet ile müşterilere verilen hizmet arttırılarak devam etmektedir. Ürünlerinde kullanılan malzemelerin kalitesi ile birlikte de mağaza tercih sebebi olmaktadır. Mağaza online site üzerinden rahatlıkla incelenebilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.