1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Oturduğunuz Yerden Anında 80 Bin Türk Lirası Kredi İmkanı
Oturduğunuz Yerden Anında 80 Bin Türk Lirası Kredi İmkanı

Oturduğunuz Yerden Anında 80 Bin Türk Lirası Kredi İmkanı

Para ihtiyacı olan vatandaşlara kısa sürede kredi çekebilme müjdesi geldi. Fibabank ve Vakıfbank aracılığı ile dakikalar içerisinde kredi çekebileceksiniz. Eğer detayları merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

A+A-

Para ihtiyacı olan vatandaşlara kısa sürede kredi çekebilme müjdesi geldi. Fibabank ve Vakıfbank aracılığı ile dakikalar içerisinde kredi çekebileceksiniz. Eğer detayları merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Yurttaşların yüzlerini güldürecek olan kredi haberi geldi. Ardı ardına gelen tatil, düğün ve eğitim gibi masraflar birçok vatandaşı borca sokmuş ve zor durumda bırakmıştı. Bununla birlikte vatandaşlar Fibabank ve Vakıfbank bankalarının sunmuş olduğu kredileri çekerek zor durumlarına son verebilecek. Bu bankaların sunmuş olduğu kısa sürede kredi çekme imkanı ile birlikte istenen miktarda krediyi dakikalar içerisinde çekebileceksiniz.

Vakıfbank İle Anında Kredi

Vakıfbank çok uzun yıllardan bu yana yurdumuzda hizmet veren bir bankadır. Bu yıla kadar Vakıfbank müşterilere güvenilir bir hizmet vererek pek çok avantajlı kampanya sunmuştur. Yurttaşlar hem araba ve konut alırken hem de diğer ihtiyaçlarını karşılarken kredi imkanlarından faydalanarak Vakıfbank aracılığı ile kolay bir şekilde ödeme yapabilecekler. Kredi kampanyalarından faydalanmak ve kredi çekebilmek için Vakıfbank mobil uygulamasını kullanmanız yeterlidir. Banka uygulamaları üzerinden birçok işlemi kolay bir şekilde yapabildiğiniz gibi kredi başvurularını da yapabileceksiniz. Banka uygulamasına girdikten sonra kredi bölmesine gelerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

3 yıl vade imkanı ile birlikte Vakıfbank’ın sunmuş olduğu kredi imkanlarından faydalanabileceksiniz. Yüksek faiz oranlarının aksine düşük bir faiz oranı sunan Vakıfbank yüzde 1,69 gibi oldukça düşük oranlarda bir faiz oranı sunmakta. Vakıfbank şubelerine giderek ya da Vakıfbank mobil uygulamasını kullanarak bu kredi imkanlarından faydalanabileceksiniz. Ancak bunun için Vakıfbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Eğer bu bankaya kayıtlı değilseniz size en yakın Vakıfbank şubesine gitmek yeterli olacaktır. Daha sonra şartları karşıladığınız takdirde kolay bir şekilde kredi imkanlarından faydalanabileceksiniz.

Fibabank İle Anında Kredi

Fibabank aracılığı ile ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar kolay bir şekilde 36 aya varan vade süresi ile geri ödeme yapabilecek. Vatandaşlar rahat ve kolay bir şekilde bankalara kredileri geri ödeyerek bu kredilerden faydalanabilecekler. Fibabank yüksek faiz oranlarının tam aksine oldukça düşük faizli bir oran sunuyor. Öyle ki Fibabank bu kredi çekme kampanyasında vatandaşlarına yüzde 1,79 oranında bir faiz sunuyor. Diğer bankaları göz önünde bulundurduğumuzda oldukça düşük olan bu faiz oranı ile birlikte paraya sıkışan müşterilerin kurtarıcısı olmakta. Eğer sizler de diğer vatandaşlar gibi Fibabank’ın sunduğu bu imkanlardan faydalanmak isterseniz bankanın resmi sitesi aracılığı ile bu bankaya kayıt olabilir ve kredi çekebilirsiniz. Detaylar için bankanın resmi web sitesini ziyaret etmenizi önermekteyiz.

3 yıl vade imkanı ile birlikte bu bankanın sunmuş olduğu pek çok kredi çekme avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey bu bankanın şubelerine giderek ya da doğrudan resmi web sitesi üzerinden müşterisi olarak kredilere başvurmanızdır. Anında krediniz onaylanacak ve ilerleyen günlerde kredileriniz hesaplarınıza yatacaktır. Bu bankanın müşterisi olduğunuz zaman bu düşük oranlı ve uzun vade seçenekleri de dahil olmak üzere birçok kredi imkanından ve diğer imkanlardan faydalanabileceksiniz. Eğer sizler de diğer vatandaşlar gibi bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız bu bankanın resmi web sitesini ya da şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bu iki bankanın yapmış olduğu bu kredi imkanları birçok vatandaşı rahatlatacak gibi duruyor. Özellikle düğün yapacaklar ya da okul harcamaları yapacaklar için bu iki bankanın sağladığı bu imkanlar büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Sizler de bu imkanlardan faydalanmak isterseniz eğer bu bankaların size en yakın şubelerini ya da web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.