1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Organik Tarım Ürünleri İle Para Kazanma
Organik Tarım Ürünleri İle Para Kazanma

Organik Tarım Ürünleri İle Para Kazanma

Son dönemlerde küreselleşen bir düzen haline gelen dünya sektörü hazır gıda, değiştirilmiş tohum ve genetiğiyle oynanmış bir çok ürünü satmak için türlü oyun içine girdi.

A+A-

Örneğin sağlıklı tereyağı reklamlarda, programlarda kötülendi yerine için de ne olduğu belli olmayan margarin getirildi. Aynı şekilde saf zeytin yağı kötülendi ve yerine daha hafif olduğu belirtilen rafineli yağlar getirildi. Halbuki seneler sonra bunların zararlı olduğu ortaya çıktı, öze tekrar dönmeye çalışan insanlar eskinin o organik tohumunu bulmakta zorlandı. Olanda çok fahiş fiyattan piyasaya sunuyor. Şunu da belirtmeliyiz ki margarin gibi yiyecekler insan bedeninden kolay kolay çıkmazlar. Ancak ateşlenme ve ter yoluyla atılabiliyor. Bu nedenle araştırmalara göre margarin tüketenler daha çok ateşli hastalığa yakalanıyorlar. Burada organik ürün satışının önünü açmak ve fikir olabilmesi için bir kaç tane örnek vermek istiyoruz.

Organik Tarhana Satışı

Tarhana bilindiği gibi çok zengin bir besin kaynağıdır. İçinde biber, domates, yeşillikler, baharatlar, sarımsak gibi sayamayacağımız kadar çok tarım ürünü besinler mevcuttur. Tarhana özellikle soğuk kış günlerinde insan bedeninde bağışıklık kazandıran mucizevi bir besin çorbadır. Bunun yerini alan bulyon çorbalar tamamen zararlı ve içine ne katıldığı belli olmayan ürünlerdir. Bu nedenle organik ürünün tercih edildiği günümüzde tarhana satışı çok revaşta. Ne kadar yaparsanız yapın asla elinizde patlamayacak bir ürün. Satışı için eş, dost kim varsa satabilirsiniz. Ancak en kârlı satış yolu sosyal medyadır. Sosyal medyadan sadece tarhana sayfası açarak güzel resimlerle reklamınızı yapın. Şuan kilosu 35, 45 tl arasında olan tarhananın tonu 35 bin Türk lirası yapıyor. Oldukça kârlı bir iş.

Organik Buğday ve Siyez Buğday

Karbonhidrat insan bedeninde yararlı bir mineraldir. Ancak fazla tüketimi hazmı zorlaştırdığından çeşitli hastalıklara neden oluyor. Bunun yanında buğdaya ek gluten atılıyor ve bu insan bedeninden kolay kolay çıkmıyor. Bu da obeziteye neden oluyor. Organik ata tohumu buğday ve Siyez ekmek ve unları diyetisyenlerce de çok tavsiye ediliyor. Tavsiye edilen bu besinlerin satımı elbette oldukça kâr getiriyor. Özellikle fırınlarla çalıştığınız da kârlı ve sürekli bir iş sağlayabiliyorsunuz. Bunun yanında yine sosyal medyada dünyanın her yerine kargo aracılığıyla ürün göndermek oldukça kâr sağlayacaktır.

Domates Konserve, Salça ve Turşu
domates.jpg

Bu ürünler evlerde olmazsa olmaz ürünlerdir. Ancak genetiği değişmiş ve ilaçlanmış ürünlerle yapılan konserve salça ve turşu gibi ürünler eski tadını maalesef veremiyor. Bu nedenle halk daha organik ürün arayışına gidiyor. Buda organik tarım ürünlerinin daha satılabilir haline gelmesine neden oluyor. Bu nedenle organik domates ve turşu ürünleri çevrenizde en çok tercih edilir olacaktır. Bununla birlikte yine sosyal medya aracılığıyla ürünlerinizin satışını yapmanız çok kolay olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler