1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Odanıza İlham Olabilecek En İyi 7 Konsept Fikri
Odanıza İlham Olabilecek En İyi 7 Konsept Fikri

Odanıza İlham Olabilecek En İyi 7 Konsept Fikri

Bazen evlerimize küçük dokunuşlar bizim maneviyatımızın gelişmesine ve ilham kaynağı olmasına neden olur. "En İyi 7 Konsept Fikri" Haberin devamı için tıkla...

A+A-

Evlerimiz bu dokunuşlar sayesinde artık daha sıcak ve daha yaşanılabilen huzurlu bir ortam haline gelir. Yaşamımızda her zaman eskiye doğru özlem yaşarız. Eski evlerin ruhlarını günümüz evlerinde yakalayamayız. Aslına bakılırsa bizi aslımızdan uzaklaştırmaya çalışsalar da en küçüğümüz bile hâlâ ev resmi çizerken bacası tüten ev modeli çiziyor. İşte bu nedenle sizi eskiye götürecek konsept önerilerimiz olacak.

*Kuzine Görünümlü Isıtıcı

Odanızın belki de en güzel ve huzurlu kısmı kuzine görünümlü ısıtıcı olabilir. Evin en görünen kısmına bu ısıtıcıyla birlikte otantik bir tek koltuk harika bir görünüm verebilir. Kuzineli akşamlar artık saha huzurlu olabilir.

*Sallanan Sandalye

Kuzine için tekli koltuk demişken bu tekli koltuk neden sallanan sandalye olması? Tam bir huzur ortamına sahip olacak ve ailenizle sohbetleriniz bulunduğunuz ortama göre şekillenecektir.

*Ahşap Kitaplık

Kitaplık evlerimizde olmazsa olmazlardan aslında. Ancak konsept olarakta güzel bir ahşap kitaplık odanızda sakin ve sessiz bir şekilde kitap okumanızı sağlayacaktır. Siz bir yandan kitap okurken bir yandan kuzinenin sıcaklığında kendinizi anne yumuşaklığında bulacaksınız.

*Bodur Limon Ağacı

Bitkiler evlerimizde mutlaka baş köşeye otururlar. Özellikle limon ağacı hafif esen bir rüzgarla burnunuza hoş kokular sunabilir. Limon ağacı son dönemlerin en moda konsepti diyebiliriz.

*Duvar Rafları

Boş kalan kolon kenarları veya duvarlarınıza dekoratif raflar yerleştirerek buraya biblolar, bitkiler gibi ürünler yerleştirebilirsiniz. Bu raflar boş olan duvarlarınızı daha sıcak gösterecektir.

*Otantik Geniş Çerçeveler

Evlerimizin duvarları önemlidir. Oraya ne asarsak asalım her gün ona bakacak ve ilham alacağız. Eskiler güzel bir sözü süsleyip asmasıda bu nedenleydi. Odanıza otantik geniş kenarlı çerçevelerle istediğiniz portreyi asabilirsiniz.

*Masa Ve Ya Duvar Lambası

Eğer odanızda masanız varsa buraya çok şık şimdilerde de moda olan yeşil bodur masa lambası yerleştirebilirsiniz. Yine aynı şekilde yan duvarınızdan kütüphanenize bakan bir lamba akşamları daha huzurlu bir ortam sağlamanıza neden olabilir. Göründüğü gibi küçük dokunuşlar bir evi ne kadar da değiştirebiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.