1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Nurgül Yeşilçay'ın Muhteşem Diyet Formülü
Nurgül Yeşilçay'ın Muhteşem Diyet Formülü

Nurgül Yeşilçay'ın Muhteşem Diyet Formülü

İkinci bahar ve asmalı konak dizileriyle parlama dönemine geçen başarılı oyuncu "Nurgül Yeşilçay" dizi ve film çekimleri için yine bütün fedakârlığını ortaya koymaya devam ediyor.

A+A-

En son rol aldığı bir film çekimi için yazın kilo alma programına geçti ve bol hamur işleri yiyerek tam 10 kilo almayı başardı.

Rolü gereği böyle bir kilo alması gerektiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, büyük bir fedakârlık göstererek 10 kilo almayı başardı. Dolgun yanaklarıyla rolüne kendi kaptıran oyuncu, film çekimleri bittikten sonra “kendim verebilirim diye düşündüm, ama olmadı” dedi.

Defalarca diyete başlasa da gereken istikrarı sağlayamadığı için kilo veremedi. Bu sebeple diyetisyene karar verdi. Değişik bir yöntemle kısa sürede kilo vermeyi başardı.

Nurgül Yeşilçay’a Zayıflamak İçin Neler Yapıldı?

Film çekiminden sonra çok sıkıcı olduğunu söylediği diyetlerle çok az bir kilo verse de göbek ve bölgesel bazı bölgelerin aynı kaldığını söyledi. Bundan dolayı bir uzman desteğine ihtiyaç duydu ve diyetisyene başvurdu.

Burada ona hem diyet listesi, hem de bir takım aletler tavsiye edildi. Bu aletlerden biri Vanquish adında bir alettir. Bu alet sayesinde 6cm inceldi. Özellikle sorunlu olan göbeği kayboldu. Kum saati görünümünde tam bir kadın vücudu ortaya çıkmış oldu. Bu yöntemle bacakları da incelen oyuncu bu durumdan çok memnun kaldı.

Yüz bölgesine bir seansta uygulanmak üzere “ Ultra one shot” uygulandı. Bu sayede zayıflamayla birlikte oluşan sarkmaların önüne geçilmiş oldu. Boyundaki gıdılarında hafif sarkma meydana gelen ünlü oyuncunun bu teknikle gıdılarının ortadan kalkması magazinciler tarafından Nurgül Yeşilçay botoxs mu yaptırdı dedikodularına neden oldu.

Nurgül Yeşilçay’ ın Kullandığı Vanquish Aleti Nedir?

Nurgül Yeşilçay’ ın başarılı diyetisyeni Gülşen Altın temassız estetikten yana olduğu için bir insanın özündeki güzelliği ortaya çıkarmayı hedefliyor. Günümüzde birçok estetik geçiren insanların birbirine benzemesi, âdeta sindi bebek görünümlü insanların ortaya çıkması özümüzün yavaş yavaş kaybolmaya başlamasına neden oluyor. Bununla birlikte tüm mimikler kaybolduğundan samimiyeti yüzde anlamak mümkün olmuyor. Küreselleşen bir düzende insanların tuz hatlarındaki genlerle oynanıyor ve bunu maalesef güzel gören azınlık bir topluluk var. Diyetisyen Gülşen Altın gibi doğallıktan yana olan bir diyetisyenin olması gerçekten bir mucize.

Vanquish cihazıyla temassız olarak ışınlama gibi bir sistemle bölgeye sinyal veriliyor ve kişinin kendi hücreleri uyarılıyor. Bu sayede o bölgedeki yağlar erimeye başlıyor. Nurgül hanımda bu sebeple bir kaç seansta 6 cm kadar inceldi. Cihazla zayıflayabileceğini düşünmeyen Yeşilçay, sonuçtan gerçekten memnun kaldı.

Yüze Uygulanan Ultra One Shot Aleti Nedir?

Diyetisyen Gülşen Altın temassız gençleşmenin mümkün olduğunu savunuyor ve zaten Nurgül Yeşilçay’dan da anlaşılacağı gibi bu konuda da oldukça başarılı. Her insanın fıtrat olarak güzel bir yaratılma şekli vardır.

Yalnız insanlar son zamanlarda yeni çıkan her teknolojiyi kullanarak kendilerini değiştirdiler. Güzellikten çok birbirine benzeyen insanlar gündeme gelmeye başladı. Hâlbuki bir insan başkasıyla bir davette aynı elbiseyi giyince pişti oldu diye yerin dibine girmiş hissine kapılıyor.

İlginç olan estetik konusunda birbirine benzemekten çekinme hissine kapılmıyorlar. Ultra one spotla önce yüzünüzde belirli noktalar çiziliyor. O çizgiler vasıtasıyla ultrason gibi yüzünüzde ufak atışlar yapılıyor. Hem acısız, hem de ameliyat olmadan 20 yaşa kadar gençleşebiliyorsunuz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.