1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Nerolinn Doğal Bitki Özlerinin Markası
Nerolinn Doğal Bitki Özlerinin Markası

Nerolinn Doğal Bitki Özlerinin Markası

Doğal bitkilerin karışımı ve doğal bitkilerin şifalı hoş kokulu yağları ile üretilen, özel içerikleri bakımından kapsamlı analizlerden geçen, toplanan en saf özlerden sağlanan içeriklerin şifası ve enerjisini tüm insanlarla paylaşarak, doğanın mucizelerin

A+A-

Doğal bitkilerin karışımı ve doğal bitkilerin şifalı hoş kokulu yağları ile üretilen, özel içerikleri bakımından kapsamlı analizlerden geçen, toplanan en saf özlerden sağlanan içeriklerin şifası ve enerjisini tüm insanlarla paylaşarak, doğanın mucizelerini ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirip sağlıklı bir yaşam seçeneği oluşturur. Hotel Buklet Nerolinn markası adını portakal çiçeği yağı anlamına gelen Neroli’den alır.

Akdeniz’in huzuru, pozitifliği, yaydığı o kokudaki mutluluğu temsil eder. Antik dönem uygarlıklarının ve Anadolu’nun kadim bilgileri ile günümüze kadar yolculuğunda şifa ve pozitif enerjinin verdiği güç ile hoş kokulu terapi alanını oluşturur.

Hotel Buket ile Nerolinn Şifası

Konaklama ve turizm şirketlerinden biri olan Hotel Buklet malzemeleri ihtiyaç duyulan ürün çeşitliliğine göre her biri tamamen doğal içeriklerle üretilmiştir. Kişisel bakım ürünleri ve doğal bitkilerin saf özlerinden elde edilen hoş kokulu şifalı bitki yağları ile spa alanında kullanılacak vücut peeling, masaj yağları, kil maskeleri gibi birçok ürünleri de kapsar.

Nerolinn sitesi marka bakımından %100 tamamen doğal şifalı bitki türlerinden elde edilir.

Hotel Buklet Nerolinn Şifalı Bitki Karışımları

Nerolinn sitesi marka bakımından onu diğer rakiplerinden ayıran özellik içeriğinde hiçbir şekilde kimyasal madde bulunmamasıdır. Marka felsefesi gereği şifalı bitki karışımları Türkiye ve dünyanın çeşitli üreticileri tarafından yetiştirilen bitkilerin saf ve doğal özlerini bir araya getirip özleştirerek insanlara sağlıklı bir yaşam seçeneği sunar.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.