1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Murat Şahin takımı bozan bir oyuncu yok diyemem
Murat Şahin takımı bozan bir oyuncu yok diyemem

Murat Şahin takımı bozan bir oyuncu yok diyemem

Tabii performansta düşüş var. Yaptığımız 9 transferde beklediğimiz performansı alamadık. Takımda 9 oyuncu yok.

A+A-

 

Tabii performansta düşüş var. Yaptığımız 9 transferde beklediğimiz performansı alamadık. Takımda 9 oyuncu yok. Verimlilik kazanmak için kötü bir durum. Ama tek bir oyuncu bile takımı yıkmaya çalışmadı.Murat Şahin, "Hull City sorusunu atladım (gülüyor). Hedeflerimiz var. Hepimiz A milli takımına liderlik etmek istiyoruz, Avrupa takımına liderlik etmek istiyoruz, dört takıma liderlik etmek istiyoruz. Ama planınıza göre olmayacak. Sana ihtiyaçları olup olmaması önemli değil. Bu arz ve talep meselesi. Bu konuda planlama yapmak çok zordur. ", söz konusu.

Galatasaray açıkladı

Galatasaray'ın cumhurbaşkanı adayının Burak Elmas'ın serbest bırakılmasının ardından Sergen Yalçın'a teklifte bulunduğu iddialarına Murat Şahin, “Galatasaray'ı sahabet tanımıyorum. Saarlı cumhurbaşkanı adayı ise seçim sürecinde  Sergen Yalçın'a teklifte bulundu.

Balotelli'nin hamleleriyle ilgili yorumlar

Beşiktaş-Adana Demirsport'ta Mario Balotelli'nin Vodafone Park'ta oynadığı son maçın skoru hakkında konuşan Shaheen, topun ardından Sergen Yalçın'ın hamlesine dönerek şunları söyledi: "Balotelli en büyüklerden biri. kariyerinin oyuncuları. Bize teklif edildi ama "Sergen Hoca istemedi. Bizim için ne yaptıysa Şergen Yalçın'ın Balotelli'ye yaptığı açıklamalarda onu yaptı" ifadesini kullandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine gidin... Toto Premier Lig'in 8. haftasında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi oynanacak. Siyah Beyaz, bu haftanın merakla beklenen sahabet giriş maçının hazırlıklarına başladı. Antrenör Valérien Ismael, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

"Geçen yılki atmosfer inanılmazdı"

Valerian Ismail, takımının Fenerbahçe karşısında başarılı olmasını istediğini belirterek, "Ketas'tan ve başka bir takımdan bir Bessie performansı daha görmeyi çok isterim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.