1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Mobil Proxy Emülasyonları ve Sanallaştırılması
Mobil Proxy Emülasyonları ve Sanallaştırılması

Mobil Proxy Emülasyonları ve Sanallaştırılması

Mobil proxy emülasyonları ve sanallaştırılması Linux Proxy tarafından yapılmamaktadır.

A+A-

Mobil proxy emülasyonları ve sanallaştırılması Linux Proxy tarafından yapılmamaktadır. Kullanıcılarına özel hazırladığı paketler ile kesintisiz be güvenilir hizmeti vermektedir. Paketleri oldukça uygun fiyatlı ve dolgun özelliklere sahiptir. Kullanıcılar İçin birçok özellik ile paket hazırlanmaktadır. Paketler kota, hız ve diğer özelliklere göre fiyatları belirlenmektedir. GSM operatörleri ile verilen paket hizmetleri Vodafone, Turkcell, Türk Telekom alt yapıları sayesinde sağlanmaktadır.

IP adresleri kullanıcılara aittir. IP adresleri güvenirliliği için sunucular gerekli test ve önlemlerden geçirilerek kullanım hizmetine sunulmaktadır. Paketlerde mobil proxy satın al ile paketler rahatlıkla alınabilecektir. Satın alınan Proxy adresleri beyaz listeye alınmış ve sınırsız hizmet sağlamaktadır. Hesapların engellenme gibi durumları bulunmamaktadır.

Linux Proxy özellikleri

4g mobil proxy özellikleri ile kullanıcılara engelsiz ve yüksek hızlara sahip paket İmkanları sunuluyor. Paketlerinin uygun fiyatlı olarak ve özelliklerinin kullanıcı memnuniyetine göre düşünülerek hazırlanması sağlanmaktadır. Kullanıcılara özel Proxy adresleri ile hizmetler verilmektedir. Şifreler de aynı şekilde kullanıcı adına özel olarak belirlenir. Hız ve kota paketlerde farklılık göstermektedir.

Kullanıcılar İçin mobil %100 IP ve otomatik IP reset hizmeti sağlanmaktadır. Otomatik IP reset özelliklerinin yanı sıra kullanıcılar İçin manuel IP reset hizmeti de verilmektedir. Paketlerde fingerprint özelliğinde bulunmaktadır. Bu paketler ile kullanıcılar çevrimiçi olarak anonim tutar. IP adreslerinde geniş havuz imkanı sunulmaktadır. Engellenme ve captcha’ları ortadan kaldırmaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.