1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Milyonluk Anlaşma Serenay Sarıkaya'dan!
Milyonluk Anlaşma Serenay Sarıkaya'dan!

Milyonluk Anlaşma Serenay Sarıkaya'dan!

Markaları peşinden koşturmaya devamn eden Serenay Sarıkaya, bankanın bir yüzü oldu. Daha önce Selami Şahin , Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık gibi ünlü isimlerle çalışan banka, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaşma sağladı.

A+A-

Markaları peşinden koşturmaya devam eden Serenay Sarıkaya, bir bankanın yüzü oldu. Daha önce  Selami Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık gibi ünlü isimlerle çalışma yapmış olan banka, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaşma sağladı.

 

Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 7 milyon TL karşılığında bankanın yüzü olan Sarıkaya, iki farklı reklam filmiyle ekran başında olacak.

 

Geçtiğimiz hafta İzmit’te ilk reklam filminin çekimlerine katılan güzel oyuncunun nasıl bir senaryoyla ekranlarda olacağı ise bilinmiyor. "Komedyen Feyyaz Yiğit’in rol aldığı kampanyaya dahil mi olacak? Yeni bir kampanyanın yüzü mü olacak?" onu hep birlikte göreceğiz…

 

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

Sarıkaya, geçtiğimiz hafta senaryo okurken verdiği pozu, "Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan..." ifadeleriyle 9,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, birkaç gün önce çekimler için bulunduğu Adana'da otomobilin içinde poz vermiş ve kovboy şapkalı karesini hesabından yayınlamıştı.

 

GÖZ ALTI MASKESİYLE POZ VERDİ

Çekimlere erken başlayan Sarıkaya, saat 06.01'de yüzünde göz altı maskesiyle verdiği pozu paylaştı. Gönderisine, "Günaydın, ben işe gidiyorum." notunu düşen ünlü oyuncu, sette saçları yapılırken çekilen anlarını da yayınladı.

 


AŞK İDDİALARINA YANIT

Ayrıca Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Sarıkaya, "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia" demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.