1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlarca Emekliye Promosyon ile Birlikte Avans Ödemesi Yapılacak!
Milyonlarca Emekliye Promosyon ile Birlikte Avans Ödemesi Yapılacak!

Milyonlarca Emekliye Promosyon ile Birlikte Avans Ödemesi Yapılacak!

SGK tarafından beklenen faizsiz maaş haberi geldi. Milyonlarca emekliye promosyon ile birlikte avans ödemeleri maaş ile birlikte yapılacak. Özellikle nakit haberi bekleyen zor durumdaki milyonlarca emekli bu müjdeli haber ile büyük oranda rahatlayacak ve

A+A-

SGK tarafından beklenen faizsiz maaş haberi geldi. Milyonlarca emekliye promosyon ile birlikte avans ödemeleri maaş ile birlikte yapılacak. Özellikle nakit haberi bekleyen zor durumdaki milyonlarca emekli bu müjdeli haber ile büyük oranda rahatlayacak ve nakit ihtiyacından kurtulacak.

Emekli maaşı ödemesi yapan bankalardan gelen haberler ile birlikte milyonlarca emekli vatandaşa Sosyal Güvenlik Kurumu müjdeli haberi verdi. Milyonlarca emekli vatandaşa tam 3 bin Türk Lirası maaş avans olarak verilecek. Eğer emekli vatandaşlar ek ödeme alma koşulunu yerine getirebiliyorsa emekli maaşı ödemesi yapan bankalardan gelen bilgilere göre sabah saatleri içerisinde toplam 5 bin 100 Türk Lirası ödeme yapılacak.

Toplam 3 maaş avans ödemesi yapılacak ve aynı zamanda birçok emekli vatandaşa toplam 5 bin 100 Türk Lirası avans ödemesi yapılacak. Toplu maaş ödemesi koşulunu yerine getiren milyonlarca emekli vatandaş promosyon döneminin gelmesi ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden avans ödemesi de alabilecek. Üstelik bununla da kalmıyor. Avans ödemesinden faydalanacak olan emekli vatandaşlar 12 ay vade, 24 ay vade ve 36 ay vade seçenekleri ile birlikte maaşlarından geri ödeme yapabilecek. Milyonlarca emekli vatandaş bu müjdeli haber ile birlikte düşük taksitler ile birlikte bu avans ödemelerini kolay bir şekilde ödeyebilecekler.

Emekli Vatandaşlara Nakit Avans Kampanyası

Son iki yılda Türkiye içerisindeki birçok vatandaş ekonomik problemler nedeniyle ciddi problemler yaşamaktaydı. Özellikle 2020 yılı başlarında hayatımıza giren korona virüs salgını ile birlikte başta esnaflar olmak üzere birçok vatandaş etkilenmişti. Ancak şüphesiz bu salgın ve olumsuz hava koşullarından en çok etkilenen grup emekli vatandaşlar olmuştu. Halen etkisini sürdüren korona virüs pandemisi emeklileri olumsuz bir şekilde etkilemeye devam editör. Bu nedenle birçok banka emekli vatandaşlara onların rahat etmelerini sağlayacak kredi kampanyaları oluşturmuştu. Ayrıca bankalarla birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu da müjdeli haberleri ile emekli vatandaşlara nakit avans fırsatını duyurdu. Mevcut gelirini ve nakitlerini arttırmak isteyen emekliler en az 5 bin Türk Lirası olmak kaydıyla 36 aya varan vadeler ile kredi aldı. Ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından verilecek olan bu nakit avans uygulamaları oldukça düşük faiz oranına sahiptir.

Acil Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlara Fırsat

Sosyal Güvenlik kurumu tarafından sunulan bu nakit avans kampanyaları birçok emekli vatandaşı adeta kurtarıcısı oldu. SGK tarafından yapılan bu kampanyalar ile birlikte milyonlarca emekli faizsiz nakit avans imkanından faydalanabilecek. Özellikle pandeminin ortaya çıkardığı etkiler ile birlikte mali olarak sıkıntı yaşayan emekliler büyük oranda rahatlayacak. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan bu nakit avans ödemeleri ile birlikte ödemeler çok düşü ücretlerde ve uzun vadede olacak. Ayrıca bu nakit avans kampanyalarından faydalanabilmek isteyen kişilerin 3 maaş almaları da mümkün. Eğer emekli maaşı almak isteyen emeklilerin maaşları yüksek ise alacakları nakit avans miktarı da artış göstermektedir.

Nakit Avans Müracaatı Nereden Yapılır?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilecek olan nakit avans uygulamalarından faydalanmak isteyenler SGK kurumlarına yazılı olarak başvurusu yapabilir. Başvuru esnasında alınmak istenen nakit avans miktarı belirlenebilir. Bu sayede çok fazla borç yapmak istemeyen emekli vatandaşlar çok düşük miktarda nakit avans alabilir. Üstelik bunu 36 ay vade ile ödemek mümkün. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan bu nakit avans fırsatından faydalanabilmek şu an için mümkün değil. Çünkü halen başvurular açıklamadı. Ancak kısa süre içerisinde SGK tarafından yapılacak olan bu ödemelerin başvuru tarihleri yakın bir zamanda başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.