1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hayırsever İş İnsanından Alkışlanacak Hareket
Milliyetçi Çalışanlar Derneği’nden Meigder’e Ziyaret

Milliyetçi Çalışanlar Derneği’nden Meigder’e Ziyaret

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Mersin İl Başkanı Mehmet Celal Ertürk ve Tarsus İlçe Başkanı Ayşe Altunordu, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret etti.

A+A-

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Mersin İl Başkanı Mehmet Celal Ertürk ve Tarsus İlçe Başkanı Ayşe Altunordu, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret etti. Ziyarette Mersin İl Başkanı Mehmet Celal Ertürk derneklerin kuruluş amacını ve çalışma prensibini anlatırken nihai amacının Türk milletinin huzur ve refahı olduğunu belirtirken bu doğrultuda da hiç bir siyasi parti ile iş birliği içinde olmadıklarını söyledi.
“Bugün hiçbir aile asgari ücret ile geçinemez”
Konuşmasına dernekleri hakkında bilgi vererek başlayan Ertürk, amaçlarının Türk milletinin huzur ve refahını sağlamak olduğunu bu refah düzeyinin sağlanması için ise ilk önce ekonomik anlamda iyileşme olması gerektiğini söyleyen Ertürk ; “Bugün hiç bir siyasi parti, dernek ve federasyon asgari ücret ile geçinmenin mümkün olduğunu söyleyemez.” dedi.

“Göçmen istilası ve ucuz iş gücü ciddi problem yaratıyor.”
Mersinin ciddi bir Suriyeli göçmen istilası altında olduğunu söyleyen Ertürk, bu durumun Mersin halkının üzerinde hem psikolojik hem de ekonomik anlamda ciddi problemlere yol açtığını belirti. Suriyeli göçmen ailelerin günlük 40-50 TL gibi küçük miktarlarla çalışmasının Mersin’de yaşayan Türk halkının bu sebeple iş bulmakta zorlandığını bu durumun hem psikolojik hem de ekonomik problemleri tetiklediğini söyledi. Bu durumun yadsıyanamayacak kadar önemli bir problem yarattığını, konuyla alakalı çalışma içinde olduklarını, mağdur olan Türk halkının, esnafının, işçinin sesini gerekli mercilere iletmek konusunda kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

“Mühim olan Türkiye Milliyetçisi olmak.”
Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında yaşayan her türlü etnik kökenin kardeş olduğu düşüncesini dile getiren Ertürk mühim olan bu çatı altında ortak paydada buluşup Türk Milleti’nin refah düzeyi üzerine çalışmak olduğunu belirtti.
Sözlerinin ardından Mersin İnternet Gazetecileri Derneği yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına başarı dileklerini ileten Milliyetçi Çalışanlar Derneği Başkanı Mehmet Celal Ertürk tekrar görüşmek temennisiyle ziyaretini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.