1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Michy Batshuayi'nin şampiyonluk açıklaması
Michy Batshuayi'nin şampiyonluk açıklaması

Michy Batshuayi'nin şampiyonluk açıklaması

Beşiktaş dergisinin Ekim sayısında açıklama yapan Bashuayi, şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Bir futbolcu olarak bu duyguyu anlatamam.

A+A-

 

Beşiktaş dergisinin Ekim sayısında açıklama yapan Bashuayi, şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Bir futbolcu olarak bu duyguyu anlatamam. İngiltere'de kazandım. Şampiyonluğu gerçekten çok istiyorum. Bu duyguyu Beşiktaş'ta yaşamak en büyük hedeflerimden bir tanesi sezon sonunda taraftarımızla şampiyonluk. Asıl beklentim Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de trendbet en iyi olmak. Şampiyonluğu kazanmak Beşiktaş olarak hedefimiz hep yüksek. Yüksek de normal. Çünkü çok yükseğe uçan ve en üst seviyede olan bir takımız." dedi.

Dortmund ile Ajax'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki maçıyla ilgili yorum yapan forvet, "Evdeki ilk Dortmund maçımız harika ve önemli bir maçtı. Evimizde taraftarlarla oynadık. Ajax'ımız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Deplasmanda maçımız var.Çünkü yarım kalan çok oyuncumuz var.Bizi olumsuz etkiliyor.Ancak umudumuzu kaybetmedik.Bunun üstesinden gelmek için trendbet giriş elimizden geleni yaptık.Yarından sapmadık.Hedefimiz.Bize devam ediyoruz. sağlam tempo. Beşiktaş için her şey yoluna girecek." ifadesi kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.