1. HABERLER

  2. YEREL

  3. MERSİN

  4. MESKİ, ÜSTYAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR ARAÇ SAHİPLERİ DAHA KONFORLU YOLLARA KAVUŞUYOR
MESKİ, ÜSTYAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR ARAÇ SAHİPLERİ DAHA KONFORLU YOLLARA KAVUŞUYOR

MESKİ, ÜSTYAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR ARAÇ SAHİPLERİ DAHA KONFORLU YOLLARA KAVUŞUYOR

MESKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli cadde ve sokaklarda bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan beton muayene bacası ile yağmursuyu ızgara taşlarını sfero kapak ve ızgaralarla değiştirerek, yol kotuna uygun hale getiriyor.

A+A-

 

MESKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli cadde ve sokaklarda bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan beton muayene bacası ile yağmursuyu ızgara taşlarını sfero kapak ve ızgaralarla değiştirerek, yol kotuna uygun hale getiriyor. Bu sayede yolu kullanan araç sürücüleri daha konforlu ve rahat seyahat ederken, engelli vatandaşlar da yolu güvenli bir şekilde kullanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, çeşitli cadde ve sokaklarda ekonomik ömrünü tamamlayan beton muayene bacaları ile yağmursuyu ızgaralarını, kaliteli sfero kapak ve ızgaralarla yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların yapıldığı bölgelerde daha önce bu taşlara takılması muhtemel otomobil, motosiklet ve bisiklet gibi ulaşım araçlarını kullanan vatandaşlar, daha konforlu seyahat etme imkânına sahip oluyor.

MESKİ, kaplama altındaki muayene baca ve ızgaralarını yol üst kotu seviyesine getiriyor

Mersin’in tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden MESKİ; Akdeniz, Toroslar, Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçelerinde bulunan muhtelif cadde ve sokaklarda yol kaplaması altında kalan muayene baca ve yağmursuyu ızgaralarını, yollardaki sürüş konforunu arttırmak için yol üst kotu seviyesine getirme çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında eskiyen ve deforme olan beton muayene bacaları ve yağmursuyu ızgaraları, ekonomik ömrü daha uzun olan sfero kapak ve ızgaralar ile değiştiriliyor. Dört merkez ilçe ve Tarsus’ta toplam 1229 adet muayene baca kapağı ile 2 bin 11 adet yağmursuyu ızgara değişiminin gerçekleştirildiği MESKİ çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Eskiyen beton muayene bacası kapağı ile yağmursuyu ızgara taşlarının MESKİ tarafından yenilenmesiyle vatandaşlar, daha rahat ve konforlu seyahatin tadını çıkarma fırsatı bulurken, bisiklet tutkunları da bu sayede daha rahat pedal çeviriyor. Tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlar da, mazgala takılma sıkıntısı yaşamadan yolu güvenli bir şekilde geçiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.