1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Yerel Harikalar Dolabı Aks Kaleiçi Evi’nde Açıldı
MasterChef’te Ortalık Karıştı! Mehmet Şefle Barbaros Birbirine Girdi

MasterChef’te Ortalık Karıştı! Mehmet Şefle Barbaros Birbirine Girdi

MasterChef Türkiye’nin geçen gün akşam ekrana gelen bölümünde Şef olan Mehmet Yalçınkaya ile Barbaros arasında oldukça gergin anlar yaşanmıştı.

A+A-

MasterChef Türkiye’nin geçen gün akşam ekrana gelen bölümünde Şef olan Mehmet Yalçınkaya ile Barbaros arasında oldukça gergin anlar yaşanmıştı. Tatlısının da içerisinde bulunduğu buzdolabının kapağının açık olduğunu fark etmeyen yarışmacı Barbaros, ünlü Mehmet Şefi çileden çıkardı.

Soner Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın da jüri olduğu MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünde haftanın 2. Eleme adayı da belli olmuştu. MasterChef yarışmacılarından ise Danilo Zanna’nın imza tabağı olan aranjman tatlısının yapılması istenilmiştir.

25 Bin Türk Lirasını Kazanan Belli Oldu

Geçen gün akşam ekrana gelen bölümde yarışmacılar ilk olarak 25 Türk Liralık para ödülü için konuk oldukları Bolu şehrinde bireysel mücadele ettiler. Barbaros, Eray, Özgül, Emir ve Serhat’ın hazırladıkları menüyü özel misafirler tatmıştır ve şefler ise oylamaları açıklamıştır. Bolu şehrinde oynanan bu ödül oyununu kazanan yarışmacı da Eray olmuştur.

Buzdolabının Açık Olduğunu Fark Etmedi

MasterChef yarışmacıları bu sefer de stüdyoya gelerek eleme adayı olmamak için mücadele etmiştir. Yaptığı tatlının da içerisinde olduğu buzdolabının kapağının açık olduğunu fark etmeyen yarışmacı Barbaros, şef Mehmet Yalçınkaya’yı çileden çıkarmıştır. Barbaros’a sert sözler ile yüklenen şef, “Final haftasındaki yarışmacı sen misin? Oradaki buzdolabı açık sen yaptığın çikolata ile oynuyorsun. Ayrıca tatlın da ılık.” dedi.

Barbaros’un Bağırması Mehmet Şefi Çileden Çıkardı

Buzdolabı kapağını yarışmacı Emir’in açık bıraktığını söyleyerek de sesini yükselten Barbaros, şef Mehmet Yalçınkaya’yı daha da çok sinirlendirmiştir. “Beni dinle” diye bağıran ünlü şef, “Bana arkadaki yarışmacıları mazeret olarak gösterme. İşine sahip çıkarsan şampiyon da olursun. Fırında yemek olduğu zaman nasıl önünde yatıyorsan bunun da peşine düşeceksin” ifadelerini kullandı. Bunun ardından da yarışmada tansiyon yükleyerek seyircilerin de dikkatlerini üzerine toplamışlardır. En çok izlenen bu yarışmadaki kavga seyircilerin oldukça fazla dikkatini de çekmiştir.

Eleme Adayı Oldu

Eleme adayının da belirlendiği bu oyunda son 2’ye Barbaros ve Emir kalmıştı. MasterChef de potaya giren Eray’ın peşinden 2. Eleme adayı da Barbaros olmuştur. O gecenin birincisi ise Serhat seçilmiştir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.