1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Manisa'da Kontrolden Çıkan Tır Yol Kenarına Devrildi
Manisa'da Kontrolden Çıkan Tır Yol Kenarına Devrildi

Manisa'da Kontrolden Çıkan Tır Yol Kenarına Devrildi

Manisa’nın Kula ilçesinde trafik kazası gerçekleşti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda sürücü ve beraberindeki kişi hafif yaralandı.

A+A-

Manisa’nın Kula ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan tır yan yattı. Meydana gelen kaza sonucunda sürücü ve beraberindeki kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, saat 07.30 sıralarında Manisa’nın Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 karayolu Yurtbaşı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Mustafa K. (59) idaresindeki 35 ALK 857 plakalı TIR, kontrolden çıkarak yan yattı. Yan yattıktan sonra kara yolunda bir süre sürüklenen TIR içerisinde sürücü ve yolcu olarak bulunan Süleyman O. (40) yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yan yatan TIR’ın içerisindeki iki yaralı, itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile TIR’ın camından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerine yapılan yaralılar önce Kula Devlet Hastanesi’ne, ardından da ileri tetkik ve tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.