1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Koyu Duvar Renkleri İle Uyumlu Mobilya Seçimleri
Koyu Duvar Renkleri İle Uyumlu Mobilya Seçimleri

Koyu Duvar Renkleri İle Uyumlu Mobilya Seçimleri

Evlerimiz bizim için en önemli yaşam alanımızdır. Evlerin içinde sarf ettiğimiz sözlerle, yaşadığımız mutlu veya mutsuz her türlü anılarla doldururuz. Bu anılara içerisindeki eşyalarda eşlik eder. Dekor fikirleri haber detayında..

A+A-

Bu eşyalar öyle türden eşyalar olmalı ki içeri girdiğimizde sıcak bir ortamın bizi karşılaması gerekmektedir. Bu da ancak renk uyumlarıyla mümkün olabilir. Renk uyumu olmayan evler her zaman daha karmaşık ve dağınık dururlar. Bu nedenle huzurlu bur ruha sahip olmamız güçleşir. Evinizde edindiğiniz anılarda bundan etkilenmiş olurlar. Güzel anılar biriktirmek için renk uyumu hâkim olan ev dekorasyonu tercih edilmelidir. Burada koyu renkli duvar boyasına hangi mobilyaları kullanabileceğiniz konusunda ufak bilgiler sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Koyu Duvar Boyaları ve Beyaz Mobilya Uyumu

Öncelikle dikkat edilmesi gereken evlerinizin büyüklüğüne göre renk seçimi olmalıdır. Eğer küçük bir eve sahipseniz burada koyu renk kullanmanız iyi bir seçenek olmayacaktır. Çünkü koyu renkler evleri daha küçük gösterirler. Konumuza gelecek olursak koyu duvar boyasına beyaz mobilyanın mükemmel uyumundan bahsedebiliriz. Örneğin siyah ve gri renkteki duvar boyalarına beyaz tonun hakim olduğu mobilyalar çok şık görünmekle beraber mobilyanızın ortaya çıkmasına neden olacaktır. Bunun yanında ahşabın hakim olduğu tonlardaki mobilyalarda koyu duvar boyasına yakışacaktır

Kısım Kısım Koyu Duvar Boyaları

Son zamanların modası haline gelen bir duvarın başka boyada olması, diğer duvarın başka boyada olması. En çok tercih edilen ise eskilerin border yerine ahşap çıtalarla duvarı enlemesine bölüp altın koyu, üstün bir tık açık tonda olasıda yine modalar arasında. Bu gibi duvarlarda mobilyaya örnek vermek gerekirse bir duvarı koyu pastel yeşili bir boyayla boyayıp beyaz bir mobilya oraya yerleştirilebilir. Buraya konulan mobilya masa sandalye takımınız olabilir. Ya da otantik bir tekli koltuk burada çok huzurlu bir ortam sağlamanıza neden olabilir. Ortadan border gibi bölmeler kullanılan bir evde alt tarafı koyu gri, üst tarafı açık gri tonu kullanılabilir. Yine burada mobilya seçiminiz beyaz oturma grubunuz olabilir. Renk uyumu evlerimizde huzurun sağlana bilmesi içinde çok önemlidir. Bu konuda mutlaka ev dekorasyonunuza dikkat edilmelidir.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.