1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Saç Bakım Ürünlerinde Haftanın En Uygun Fiyatları
Kıbrıslı Sanatçı Ege Baki “ Sabrettim “ Parçasıyla Beğeni Topladı

Kıbrıslı Sanatçı Ege Baki “ Sabrettim “ Parçasıyla Beğeni Topladı

Kıbrıs’ta gün geçtikçe yetenekli sanatçılar görmeye devam ediyoruz. Başkent Lefkoşa’nın büyüsünü ve zorluklarını yaşayan sanatçılar için müzik bir kurtuluş yolu veya hayallerine giden yoldaki ışık oluyor.

A+A-

Kıbrıs’ta gün geçtikçe yetenekli sanatçılar görmeye devam ediyoruz. Başkent Lefkoşa’nın büyüsünü ve zorluklarını yaşayan sanatçılar için müzik bir kurtuluş yolu veya hayallerine giden yoldaki ışık oluyor. Hayallerini kaleme dökmek ve onları melodilerin armonisi içerisinde canlandırmak Kıbrıslı Gençlerin uzun yıllardan beri uğraştığı bir konu. Ancak Kıbrıs Adası üzerindeki ambargolar ve tanınmamazlık serüveni genç sanatçıların ışığının parlamasını ve dünyaya yayılmalarını engelliyor. Ama buna rağmen zorlukların içinden yılmadan mikrofonun başında savaş marşı söyleyen bir ordu gibi haykırmaya ve dünyaya varlıklarını göstermeye çalışan Kıbrıslı Sanatçıların kavgası sürüyor. Ege Baki’nin The Jammin Recordz etiketiyle yaptığı ” Sabrettim “ şarkıyla beraber yıldızının ne kadar parlak olduğu gözler önüne seriliyor. Ege Baki’nin daha önceki şarkısı olan “ Gece Olunca “ şarkısında söylediği gibi “ asla yorulma , pes etme “ sözleriyle hayallerine koştuğu bu yolda “ Sabrettim “ şarkısındada hayallerine ulaşmadan pes etmeyeceğini anlamak zor olmuyor. Ayrıca şarkının prodüksiyonunu yapan Ahmet “Negro” Karagözlü güzel melodiler üretirken aynı zamanda çok şık bir klibinde yönetmenliğini ve prodüksiyonunu yapıyor.

Klipte Kıbrıslı Türkiye MMA Şampiyonu Özper Özorun Dövüş Sahneleri İçin Kamera Başında !
Şarkının klibinin gece çekildiğini ve Ege Baki’nin tarzını gecenin temsil ettiğini söylemek çokda zor olmuyor. Gece karanlığı içerisinde silahla bekleyen Ege Baki klibin başında kendi kendini vurarak önemli bir mesajı veriyor. Klibin devamında BMW ile sürüş anında arka koltukta oturan Ege Baki şarkıyı söylemeye devam ediyor. Klipte Kıbrıslı Türkiye MMA Şampiyonu Özper Özorun dövüş sahnelerinde beliriyor. Lefkoşa Surlariçi Sokaklarının sevilen isimlerinden Ege Karabulut Özperle beraber kareografi yapıyor. İkilinin uyumu ve Negro’nun montajıyla klip Amerikan filmlerini aratmıyor. Klipte uzayın derinliklerine giden bir astronotunda bulunduğunu söylemeden geçmeyelim. Surlariçi , Gönyeli ve Lefkoşa’nın diğer bölümlerini içinde bulunduran klip gerçekten etkileyici ve şarkı ile olağanüstü uyumlu görünüyor. KKTC Müzik sektöründe başarı ile parlayan bu sanatçıların değerinin Türkiye piyasasında anlaşılması biraz uzun sürecek gibi. Ancak Ege’nin dediği gibi hayallerin peşinden koşmaya devam edecekler.
Ege Baki Sosyal Medya Adresleri:
https://www.instagram.com/egebaki/
https://www.facebook.com/egebakiofficial


Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.