1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tıra Çarpan Kamyonetin Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Karyola Tercihini Kimler Yapar?

Karyola Tercihini Kimler Yapar?

Karyola üzerine yatak konularak uyumaya yarayan metal demir veya tahta eşyada üretilen bir ev eşyası olarak karşımıza çıkmaktadır.

A+A-

Karyola üzerine yatak konularak uyumaya yarayan metal demir veya tahta eşyada üretilen bir ev eşyası olarak karşımıza çıkmaktadır. Karyola hemen her evin temel ihtiyaçlarından biri olduğu için herkes bir karyolaya ihtiyaç duyar. Oteller yurtlar yatakhaneler hepsi karyola sistemi ile donatılmıştır. Karyola kullanacak olan kişi sayısını ve yapılmış olan hammaddesine göre farklı çeşitliliklerde karşımıza çıkar. MDF karyola sunta karyola demir karyola baza karyola gibi pek çok farklı üretim niteliğine göre çeşitleri mevcuttur. Kullanacak olan Kişi sayısına göre de tek kişilik karyola ve çift kişilik karyola olmak üzere Yine gruplandırmak oldukça mümkündür.

 Karyola farklı model ve ebatlara göre değişiklik göstermekte ancak herkesin Kendi zevkini yansıtabileceği kolaylıkla bulabileceğim bir ürün olmaktadır. Yaşam alanınızda alanınıza şıklık katacak ve konforu size sunacak pek çok karyola çeşidi piyasada mevcuttur. Mobilya piyasasında Her yaş grubuna uygun olan boy ve ebatlarda karyola olduğu gibi farklı renklerde de pek çok karyola mevcuttur. Beyaz karyola siyah karyola mavi pembe karyola gibi pek çok karyola mevcut olarak insanların ihtiyaçlarına cevap verecek ve ev dizaynlarını uygun olabilecek ürünler bulunmaktadır.

Ahşap Karyola Kullanışlı Mıdır?

Ahşap karyola diğer karyola modellerine göre daha kullanışlıdır. Ahşap karyolanın sunmuş olduğu en önemli özelliklerinin başında daha hafif olması gelmektedir. Özellikle kiracılar ve öğrenciler daha çok ahşap karyola tercih ediyor olsa da artık günümüzde daha sıkça tercih edilen ve modern olarak görülen karyola tipi ahşap karyolaları olarak geçmektedir. Ahşap karyolalar aynı zamanda bebek odalarını çocuk odalarını yatak odalarını da şıklıkla tamamlamanıza yardımcı olmaktadır.

Ahşap karyolalar içerisinde özellikle alttan çekmeceli olanlar hem eşyaları toplamak için hem de odaya bir düzen hakimiyeti sağlamak için sıkça tercih edilmektedir. Ahşap Karyolanın kullanışlı olduğu daha pek çok özelliği vardır. Özellikle daha fazla renk seçeneğinin hakim olduğu ahşap karyolalar evinizin de korun da en Özen göstereceğiniz ve beğeneceğiniz ürününüz olabilir. Ev dekorasyonuna önem veren kişiler genel aramalarını yaptıktan sonra genellikle ahşap karyola kullanmaya dikkat eder.

Ahşap Karyola Mı Demir Karyola Mı Tercih Edilmelidir?

Ahşap karyolayı ile demir karyola arasında fazla bir fark olmamakla birlikte ancak kullanacak olan kişinin tercihlerine göre ve tarzına göre seçim yapılması gerekmektedir. Ahşap karyola daha hafif olduğu için taşınması özellikle altının temizlenmesi bayanlara büyük kolaylık sağlamaktadır. Ahşap Karyolanın kullanım alanı Demir karyolaya göre daha geniştir. Özellikle evlerde en çok karyola seçimi ahşaptan yapılmaktadır.

Ahşap karyolalar içerisinde en çok tutulan mdf karyola olsa da sunta karyolalar da kullanıcılar tarafından hem beğenilmekte hem de tercih edilmektedir. Evinizin genel olan dizaynına dekorasyonuna ve diğer eşyalarla uyumuna bakılarak hareket edilmesi oldukça önemli bir konudur. Ahşap ağırlıklı bir dekorasyonda ahşap karyola tercih edilmesi daha mantıklıdır. Tüm karyolaları ve beyaz karyola modellerini Ninnimo sitesinde görebilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.