1. HABERLER

  2. Kaliza Uluslararası Standartlara Uygun Üretim Aşamaları
Kaliza Uluslararası Standartlara Uygun Üretim Aşamaları

Kaliza Uluslararası Standartlara Uygun Üretim Aşamaları

Uluslararası standartlara uygun olarak ambalaj sandığı üreten Kaliza şirketi uzun zamandır bu sektörde yer alıyor.

A+A-

Uluslararası standartlara uygun olarak ambalaj sandığı üreten Kaliza şirketi uzun zamandır bu sektörde yer alıyor. Sizlere aynı zamanda lashing adı altında sabitleme hizmeti de sunuyor. Bu sayede lojistik alanında yüklerinizin uzun mesafelerde gitmesinde hiçbir şekilde zarar görmemesi sağlanır. Böylece daima müşteri memnuniyetini de üst noktalarda taşır. Sizlere profesyonel ekiplerle birlikte hizmet verir. Her biri bu alanda yıllardır çalışma göstermiş kişilerdir.

Özellikle de ahşap sandık ürünlerinde yüksek bir deneyime sahiptir. Sizler için kişiye özel üretim ahşap sandık üretimleri gerçekleştirilmektedir. Ürünlerinize uygun oalrak ölçü ve ebatlar alınır. Aynı zamanda ürünleriniz içinde dayanıklı ve taşıyabilir olduğuna emin olunur. ISPM 15 ile uluslararası alanda uygun standartlara sahiptir. Bu sayede sizlere en uygun hizmet akışını sunabilmektedir.

En İyi Ağaçlardan Uygun Ahşap Sandığı Yapımı

Firma dünya standartlarına uygun olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları da bu anlamda oldukça kalitelidir. Hizmetinde dürüstlük ilkesiyle birlikte çalışma gösterir. Böylece ürünlerinizin dış etkenlerden zarar görmeden istenilen yere ulaşmasını sağlayan büyük bir etmendir. Depolanma amacıyla da kullanımlar mümkündür.

Hatta bunlara uygun ahşap kasa üretimleri de gerçekleştirilir. Sizlerin istediği boy ve ölçülerde istediğiniz ahşap ambalaja ulaşabilirsiniz. Daha çok ihracat ve depolama alanında tercih edildiğine rastlanmaktadır. Özellikle de sizleri ciddi maddi zararlardan korumak için üretilir. Çoğu tüketici de bu anlamda ahşap sandık alımını tercih eder.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.