1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tanker Dereye Yuvarlandı, Sürücü Yaralandı
Kağıt Toplayıcıları ve Polis Karşı Karşıya Geldi, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Kağıt Toplayıcıları ve Polis Karşı Karşıya Geldi, Ortalık Savaş Alanına Döndü

İstanbul polis ekipleri Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının deposuna baskın düzenledi. Kağıt toplayanlar polise karşılık verdi, ortalık savaş alanında döndü.

A+A-

İstanbul polis ekipleri Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının deposuna baskın düzenledi. Kağıt toplayanlar polise karşılık verdi, ortalık savaş alanında döndü.

İstanbul polisinin Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının deposuna düzenlediği baskınında ortalık adeta savaş alanına döndü. Kağıt toplayıcıları, topladıkları kağıt ve malzemeleri sokak ortasında ateşe verip polislere taşlarla saldırırken, ekipler de biber gazı kullanıp zorluk çıkaranları gözaltına aldı.

Ümraniye'de kağıtların toplandığı atık toplama deposuna polis tarafından baskın düzenlendi. Kağıt toplayıcıları ile polis arasında yaşanan gerginlik sonucu arbede yaşandı. Kağıt toplayıcıları, kendi topladıkları kağıt ve benzeri malzemeleri sokak ortasında yakarak durumu protesto etti. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda kağıt toplayıcıları polislere taş atarken polisler de biber gazı kullandı. Polis, zorluk çıkartanları gözaltına aldı.

SOKAK ORTASINDA TOPLADIKLARI MALZEMELERİ YAKTILAR

Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının kağıtlarını biriktirdiği depoya polis baskını düzenledi. İddiaya göre kağıt toplayıcıları, baskın yapan polislere karşı çıkınca arbede yaşandı. Topladıkları kağıt karton ve benzeri malzemelerini vermek istemeyi reddedince sokak ortasında malzemelerini yakan kağıt toplayıcıları, polisleri engellemek için taşlarla polise saldırdı.

POLİSE ZORLUK ÇIKARANLAR GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi de çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, kendilerine zorluk çıkaran kağıt toplayıcılarına biber gazı ile müdahalede bulundu. Olayda polise zorluk çıkaran şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kağıt toplayıcıların yaktığı malzemeler drone ile havadan görüntülendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.