1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte Speech League hedef dağılımı:
İşte Speech League hedef dağılımı:

İşte Speech League hedef dağılımı:

Galatasaray, daha önce Barcelona'da kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Demir'i 6 milyon euro bonservis

A+A-

 

Galatasaray, daha önce Barcelona'da kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Demir'i 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya aldı. KAP'a yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı ekibin genç futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıklamasının ardından ödül 4 sezonda 5 taksite bölünecek.

Yusuf, imza töreninde yaptığı açıklamada Türkiye'nin en büyük takımına geldiğini söyleyerek şu ifadeyi xsports kullandı:

"Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum, zirvede olmamızı istiyorum. Stadımızı televizyondan izlerdim. Hiç gelme fırsatım olmadı. Kursumuzu ilk kez görmek bana başka bir motivasyon verdi. Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorum. En büyük hedefimiz şampiyon olmak. Büyük hayranlarımız var. Onların önünde oynayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Galatasaray'dan Norwich'e ücretsiz kiralanan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Milot Rashika, resmi imzanın ardından duygularını xsports giriş paylaştı.

Kosovalı yıldız, Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamaktan çok mutlu olduğunu vurguladı. : "Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynadığım için çok mutluyum. Bu gömleği giymek  bir onurdur. En kısa zamanda sahada olmayı dört gözle bekliyorum. .Umarım eğleniriz. Buraya gelmeden önce hayranların sevgisini ve desteğini hissettim. Onları stadyumda ne zaman göreceğimizi dört gözle bekliyorum. ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.