1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Güngör: “ali Kayası Turizmde Marka Olacak”
İş İnsanı Abdülkadir Göncü Hakkında

İş İnsanı Abdülkadir Göncü Hakkında

Abdülkadir Göncü, 1982 yılında inşaat sektörüne girdi. Bu, onun o dönemden bu yana bu sektörde faaliyet gösterdiği anlamına gelmektedir.

A+A-

Abdülkadir Göncü, 1982 yılında inşaat sektörüne girdi. Bu, onun o dönemden bu yana bu sektörde faaliyet gösterdiği anlamına gelmektedir. Özellikle Türkiye genelinde birçok projeyi başarıyla tamamladığı belirtiliyor, bu da onun bu sektörde oldukça tecrübeli ve başarılı bir iş insanı olduğunu göstermektedir.

Göncü İnşaat adlı firmasında dönem dönem 100 ile 500 arasında personel çalışmıştır. Bu firmada Abdülkadir Göncü sevilen bir yönetici olarak tanınmaktadır. Onun en büyük ilkesi dürüstlük olması da bu konuda önemli bir bilgidir. Bu durum, onun iş hayatında saygınlığını koruduğunu ve iş etiğine uygun hareket ettiğini göstermektedir.

Sonuç olarak, Abdülkadir Göncü inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet göstermekte ve başarılı bir şekilde projeler gerçekleştirmektedir. İş insanı olarak da dürüstlük ilkesine önem vermektedir. Şanlıurfalı olan iş insanı başarılarını yenilikçi ve dinamik şirket anlayışına bağlamaktadır.

Abdülkadir Göncü yaşadığı şehirde de sevilen ve sayılan bir kişidir. Yaptığı sosyal yardımlar, şehrine kazandırdığı Abdülkadir Göncü Anadolu Lisesi ve diğer kamu yardımlarıyla birçok kesimin taktirini kazandı.

Twitter : https://twitter.com/Abdulkadir_Gnc
Instagram : https://www.instagram.com/abdulkadir.goncu1/
Linkedin : www.linkedin.com/in/abdulkadirgoncu

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.