1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Antalyalılar Kar Yerine Doludan Kar Topu Yaptı
Teyfik Karaboğa Hakkında Genel Bilgiler?

Teyfik Karaboğa Hakkında Genel Bilgiler?

Teknoloji alanında özellikle son dönemlerde adından sıkça söz edilen bir isim olan Teyfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya veri tabanı bilgi ve analizi uygulamasını blockchain ağı üzerinden kurmuş ve bunu sunmuştur.

A+A-

Teknoloji alanında özellikle son dönemlerde adından sıkça söz edilen bir isim olan Teyfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya veri tabanı bilgi ve analizi uygulamasını blockchain ağı üzerinden kurmuş ve bunu sunmuştur. Kurmuş olduğu uygulamanın kurucusu olmak ile beraber Ceo’luğünu da üstlenmiştir. Türkiye’nin gururu bu teknoloji meraklısı Konyalıdır ancak şu dönemde İsviçre’de yaşamını sürdürmektedir.

2015 yılı itibariyle blockchain ile çalışan ve önemli kripto projelerinin üstesinden başarı ile gelen bu girişimci iş insani bitcoin madenciliği projesinde çalıştıktan sonra TR3ZOR adlı dünyanın ilk blockchain tabanlı olan küresel kayıp eşya ağını kurmuştur.  TR3ZOR Uygulaması Token'in Dünyanın en güvenilir borsaları olan Probit Global, Bittrue borsalarında listelenmesinde ne denli önemli bir işe imza attığının göstergesidir. TR3ZOR uygulaması telefon ve tabletlere kolaylıkla indirilebilir ve kurulabilir.

Teyfik Karaboğa’ya Ve Yaptığı İşlere Nasıl Erişim Sağlanır?

TR3ZOR uygulamasını Android ve ios işletim sistemlerine sahip olan tüm teknolojik cihazlarınızın uygulama mağazasından kolaylıkla indirilebilir ve Kurulumu kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu küresel alanda ilk olan kayıp eşya veri tabanı programı avantajlı, faydalı ve güvenilirdir.

TR3ZOR uygulaması tarayıcılar aracılığı ile kaybolan veya çalınan eşyalar hakkında detaylı bilgiye erişim sunan küresel bir veri tabanı olan sağlam bir oluşumdur. Avantajları arasında sınırsız hızlı ve düşük maliyetli dijital işlemler olduğu kadar güvenilirliği ve şeffaflığı da es geçilemeyecek değerdedir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.