1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İki Farklı Sektörde De Başarılarından Söz Ettiren Ali Çil
İki Farklı Sektörde De Başarılarından Söz Ettiren Ali Çil

İki Farklı Sektörde De Başarılarından Söz Ettiren Ali Çil

Adını sıkça duyabileceğiniz isimlerden biri olan Ali Çil, uzun bir başarı hikayesi barındırıyor.

A+A-

Adını sıkça duyabileceğiniz isimlerden biri olan Ali Çil, uzun bir başarı hikayesi barındırıyor. Küçük yaşlardan şimdilere kadar uzanan bu hikaye de hemen herkesin ilgisini çekiyor. Ali Çil, şu anda birçok insan tarafından bir hayli seviliyor. Kendisi de özellikle Trabzon sevdasıyla beraber çalışmalarına devam ediyor. İstanbul doğumlu olmasına karşın, depremden sonra Trabzon’da yaşamaya başlamış ve halen Trabzon’da yaşıyor. Trabzonspor’un sevdalısı olarak da profesyonel bir hizmet vermeye gayret ediyor. Başarılarıyla her daim öne çıkıyor. Çünkü başarıları ve zekası çok küçük yaşlardan bu yana kendini belli ediyor.

Ali Çil, henüz 11 yaşındayken kendi internet sitesini kuruyor. Bilişim sektörüyle de bu vesileyle tanışıyor. Kendi ortağıyla beraber İVEA’yı kuruyor. Bunun ardından da bilişim sektörü içerisinde başarılı adımlar atıyor. Birçok internet sitesinin kurulumunu üstleniyor. Sunucu kiralama hizmetleri veriyor. Spor haber sitelerinin altyapılarını ve içeriklerini oluşturuyor. Sonrasında da kendi haber sitesini kuruyor. Bilişim sektöründeki başarılarının gazetecilik ve muhabirlik sektörüne kayışı da bu şekilde gerçekleşiyor.

Ali Çil Trabzonsporluların Destekçisi

Kurduğu HaberTS ile birçok kişinin ilgi odağı olan Ali Çil, sarı basın karı da bulunduruyor. Hem haber sitesindeki gelişim hem de gazetecilikteki kalitesiyle ilgiyi üzerine çekiyor. Trabzonspor sevdasını hemen her yerde duyurmasına rağmen de spor camiasında profesyonellikten ödün vermiyor. Tüm başarılarına şahitlik etmek için siz de sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Ali Çil, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Ali Çil'in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.