1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kargo İle Gelen 110 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
Vitrin Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Vitrin Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Dikkat çekmek için vitrin tasarlamak pazarlamacılar ve mağaza sahipleri için zor olabilir.

A+A-

Dikkat çekmek için vitrin tasarlamak pazarlamacılar ve mağaza sahipleri için zor olabilir. Bu zorluk aşıldığında, müşteriler mağazalarınıza daha çok ilgi duyacak ve daha fazla yoğunluk elde ettikçe satış oranları artacaktır. Konumunuza ve işletme kimliğinize bağlı olarak mağazanızı uzaktan öne çıkaracak vitrin dekorasyonları ve  tasarımları bulunmaktadır.

Farklı Tasarım uygulamaları

Diğer vitrinlerden farklı bir vitrininiz olmasını sağlayacak vitrin tasarımı mağazanızın trafiğini artıracak tek öneridir. Vitrin dekorasyonu için biraz yüksek bir bütçe ayırarak iyi ve farklı bir tasarım oluşturmak mağazanın müşteri oranını bariz bir şekilde artıracaktır. Bu konuda Poyraz Mimarlık ile iletişime geçebilir ve trend önerileri edinebilirsiniz.

Renklerin Önemi

Mağaza dekorasyonu denildiğinde renk ve anlamları ile ilgili birçok makale bulunmaktadır.  Söz konusu tasarım olduğunda renkleri bu hassasiyetle kolayca hatırlamak için “gökkuşağının yedi rengi” örneğini verebilmektedir.  Mağaza ve vitrin tasarımı için önerilen 7 cazip renk;

  • Kırmızı
  • Turuncu
  • Sarı
  • Mor
  • Mavi
  • İndigo
  • Mavi

Renkleri kullanırken, alt kısmı geniş bir mat tutarken ön elemanlarda farklı renkli kaplama malzemeleri kullanarak canlılık katabilirsiniz. Müşterinin ilk görsel teması ve ardından diğer renklerle görsel geçişler için sadece parlak renkler kullanarak vitrinlerinizdeki ürünleri öne çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Mağaza tasarımı çalışmalarında profesyonel bu bilgilere erişim sağlayabilmek için bu alanda önemli deneyim ve birikime sahip olan Poyraz Mimarlık sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.