1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ibrahima: Fatih Türk, Türkiye'de oynadığım en iyi forvet
Ibrahima: Fatih Türk, Türkiye'de oynadığım en iyi forvet

Ibrahima: Fatih Türk, Türkiye'de oynadığım en iyi forvet

Trabzonspor'un efsane futbolcularından İbrahima Yattara, D Smart tarafından yayınlanan Bolca'ca futbol programında Emre Bolca ve Nergis Aşkın'ın konuğu oldu.

A+A-

 

Trabzonspor'un efsane futbolcularından İbrahima Yattara, D Smart tarafından yayınlanan Bolca'ca futbol programında Emre Bolca ve Nergis Aşkın'ın konuğu oldu. Atala, Trabzonspor Stadı'ndan çıkarken havaalanında çekilen görüntülere bakıp ağladı. Trabzonspor spor takımında en uzun süre görev yapan rexusbet yabancı oyuncu Yatala, şunları söyledi:

"Gençler milli takımda iyi oynuyor"

"Milli takım Cebelitarık'a karşı iyi oynadı. Gençler iyi oynadı. Yeni teknik direktör çok güzel şeylere hazırlanıyor. Umarım hep böyle olur. 80-85 yaşında 100 milyon insan yaşıyor olabilir bu ülkede. .Milli takımın bir şeyler göstermesi gerekiyor.Ben de sen ve hepimiz neyi bekliyoruz.2002 Dünya Kupası'ndan sonra 2008 Avrupa Kupası'nda görevi tamamlamaya çalıştı.Milli rexusbet giriş takıma bakın süper oyuncular var. .Hepimiz milli takım için savaştık ama hiçbir şey göstermedik.Bu duruma ben de şaşırdım.Bir şey var mı, takım baskı altında mı?Anlamıyorum.Kim bilir, son maçtan sonra, yapacağız. her şey sonunda yapılır."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.