1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeni Nesil Restoran; Efrouz
Yeni Nesil Restoran; Efrouz

Yeni Nesil Restoran; Efrouz

İstanbul’un en güzide gece mekanları arasında yer alan Efrouz, eğlence anlayışınızı zirveye çıkartıyor.

A+A-

İstanbul’un en güzide gece mekanları arasında yer alan Efrouz, eğlence anlayışınızı zirveye çıkartıyor. Müşterilerine hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren birçok kişinin hayranlığını kazanmıştır. Özellikle de yeni nesil bir restoran olarak sınırları aşan konseptleriyle herkesi kendine çekiyor. Siz de özel günlerinizde Efrouz gece hayatına dahil olabilirsiniz. Anadolu yakası eğlence denildiğinde akıllara ilk gelen Efrouz oluyor.

Birbirinden şık konseptleriyle, dans şovlarıyla doğu ve batının sentezini burada yakalayabilirsiniz. Her akşam sahne alan birçok ses sanatçısının olması da ortamın çok daha hoş olmasını sağlıyor. Ayrıca Efrouz ile birbirinden lezzetli menülerde ziyafet çekebilirsiniz. Bunun için öncelikle restoranın online web adresinden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

İstanbul’un En Eğlenceli Mekanı

Hem güzel bir akşam geçirmek hem de eğlenmek için İstanbul’un vazgeçilmez restoranı Efrouz’dur. Daha ilk faaliyete geçtiği günden itibaren mekan rezervasyonları dolmaya başlamıştır. Özel Lübnan tabaklarından konseptli dekorasyonlara görselliği de başarılı bir restorandır. Aynı zamanda eğlence anlayışınızı çok daha arttıracak etkinlik ve şovlara da sahiptir.

Gecenin sonunda asla pişman olmayacağınız bir eğlence için Efrouz’u tercih edebilirsiniz. Böylelikle özel günlerinizi nerede kutlayacağınız konusunda da tereddüt yaşamazsınız. Hilton İstanbul Kozyatağı M katında bulunan restoran doğunun mistik havası ve batının en güzel yanlarını alarak sizlere sunuyor. Eğlenceli vakit geçirmek ve muhteşem şovları deneyimlemek için siz de randevu oluşturabilirsiniz.

Kaynak:  https://www.efrouz.com/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.