1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Herkesin Kolaylıkla Başlayabileceği En İyi 12 İş Fikri
Herkesin Kolaylıkla Başlayabileceği En İyi 12 İş Fikri

Herkesin Kolaylıkla Başlayabileceği En İyi 12 İş Fikri

Sizler için "En İyi 12 İş Fikri" Hayatta bazen çok kolay yapılan işler vardır. Ancak bunlar o kadar kolaydır ki kârlı olmayacağı düşünülür. Halbuki en kolay işlerde ne kadar da çok para dönüyor.

A+A-

İnsanlar en kârlı işlerin hep en zor islerde olduğunu düşünür. Aslında öyledir de. Ancak bu her zaman doğru değildir. Kolay iş fikri olmayan kişiler için ufak bir araştırma yaptık ve sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İnternette Yazarak Para Kazanmak

İnternette son dönemlerde özellikle pandemi döneminde en çok kullanılan para kazanma yöntemidir. Çünkü evden yapacağınız, çalışmak için trafiklerde her gün helak olmayacağınız bir iş imkanı diyebiliriz. Bunun için bir kaç tane site mevcut. Bunlara ulaşmak için telefonunuzun arama butonunda internette yazarak para kazan yazarak bulabilirsiniz. Sadece yazarak emek isteyen bir iş imkanı.

Fındık Ceviz, Kestane Satmak

Aslında en uygun ve maliyetsiz iş sektörü diyebiliriz. Hazırda fındık, kestane ve ceviz bahçeniz varsa bunları hasadını yapıp satarak kolaylıkla bu işi yapabilirsiniz. Eğer böyle bir bahçeniz yok ve belirli bir bütçeye sahipseniz yine hazır bahçe satın alabilir ya da bu bahçeye ağaç dikerek bir kaç senede muhteşem sonuçlar alabilirsiniz. Bu iş gerçekten çok kolay diyebiliriz.

Evde Sarma, Börek Satmak

Özellikle artık insanlar özel günlerde fazla yorulmamak için başka kişilerden el yapımı sipariş veriyorlar. Bu da satım yapmak için iyi bir fırsat diyebiliriz. Kınalar, düğünler, altın günleri, bayramlar sizin için kazanç kapısı olabilir. Bu nedenle sadece malzemelerine maliyet ödeyeceğiniz bu iş herkesin yapabileceği kolay bir iş.
 

Evlere İş Veren Firmalardan İş Almak

Bazı firmalar dükkan ve işçi yemeği gibi maliyetlerden kaçmak icin evlere iş vermeyi daha kârlı buluyor. Onların bunu kârlı bulması aynı zamanda başka kişilere de iş imkanı sunuyor. Firmalardan alacağınız işleri evde tüm aile toplanıp kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca başka kişilere de iş imkanı sunabilirsiniz.

Web Sitesi Açmak

Web sitesi görünmeyen iş sektörü aslında insanlara güzel bir ürün satış platformu oluşturabilirseniz bu web sitesi çok tutulacaktır. Bunu açmanız için bilir kişiden destek almanız gerekiyor. Sonra reklamınızı yaparak insanların girip çıkmasını ve satış yapmasını sağlayabiliyorsunuz. Örneğin letgo ve dolap web siteleri gibi. Kısa sürede kolay para kazanma sektörü yakalayacağınıza emin olabilirsiniz.

Köftecilik Yapmak

Köftecilik sanıldığı gibi büyük dükkanlar gerektirmiyor. Zaten büyük dükkan sahipleri de küçük araba şeklinde başlayıp sonra işleri büyütmüşlerdir. Bu nedenle herkesin yapabileceği sadece malzeme maliyetiyle başlayabileceğiniz bir iş. Üstelik her yere gidebilirsiniz. Örneğin maç sonraları, okul çıkışları gibi yerler tam bir insan çoğunluğu yerler diyebiliriz.

Balık Tutmak

Hem zevkli, hem de gelir getirecek bir iş. Balık tutmak için sadece güzel bir oltaya ihtiyacınız var. Bu işi yapanlar pek belli olmasa da sayıları oldukça fazla. Örneğin galata köprüsünde hergün aynı kişilere rastlayabilirsiniz. Çünkü gün boyu balık tutuyor ve sonra onları oradan geçenlere satıyorlar. Yani sanıldığı gibi her gün balık yemiyorlar.

Simit Satmak

Klasik bir yöntemdir ama bu işi herkes yapabilir. Sabah vakti simitlerinizi düşük fiyata simit fırınından satın alıyorsunuz. Daha sonra kalabalık yerlerde o simitleri satıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Hem kolay, hem de sürekli müşterisi olan bir iş imkanı. Sizde simit satarak kâr elde edebilirsiniz.

Çay Satmak

Özellikle İstanbul’da çay satmak hem pahalı hem de maliyeti çok ucuz. Çaycılara sahil kenarlarında ve ya kalabalık yerlerde rastlayabilirsiniz. Şimdilerde sahillerde kocaman bir odun semaveri yakıp bu şekilde müşteri toplayan bile var. Hiçte azımsanmayacak bir para kazanabilirsiniz. Örneğin Mecidiyeköy’den hergün işe gidenler bilir. Küçük bir çocuk sabah sadece çay satıyor. Ve dk. da oldukça kazançlı bir para kazanıyor. İstanbul’ da en ucuz çayın 3 tl olduğunu unutmayın.

El İşi Satmak

Becerikli hanımlar evde yaptıkları el işlerini pazarlarda ve sosyal medya aracılığıyla satabilirler. Bu sayede vakit geçirmek için yaptıkları el işlerini kazanca çevirebilirler.

Gözleme Satmak

Belediyenin de izin verdiği tüplü gözleme yapılan bölgeler vardır. Örneğin çay bahçeleri, büyük parklar gibi. Buralarda el emeğinizle yaptığınız gözlemeleri satarak kâr elde edebilirsiniz.

Kuru Yemiş Satmak

Sadece kuru yemiş almak için ufak bir maliyet gerektiriyor. Onun dışında istediğiniz yerde, özellikle sahil kenarlarında insanlar çayın yanına kuruyemiş arıyorlar. Buralarda kuruyemiş satarak kolay para kazanabilirsiniz. Bereketli günleriniz olsun.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler