1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hem başantrenör Nestor Maestro'nun hem de
Hem başantrenör Nestor Maestro'nun hem de

Hem başantrenör Nestor Maestro'nun hem de

Hem başantrenör Nestor Maestro'nun hem de oyuncularla yakından ilgilenen başkan Sepir'in takımla temasını sürdürdüğünü ve her seferinde oyunculara güven aşıladığını belirtmekte fayda var.

A+A-

 

Hem başantrenör Nestor Maestro'nun hem de oyuncularla yakından ilgilenen başkan Sepir'in takımla temasını sürdürdüğünü ve her seferinde oyunculara güven aşıladığını belirtmekte fayda var. Son maçtaki mücadeleden memnun olduğunu söyleyen Sipier, "Size güvenim tam. Taraftarlarımız bizi alkışlayarak uğurladı ve sahabet harika bir mücadele sergiledi. Böyle devam edelim, ne olursa olsun güzel sonuçlar olacak. .. "

Dizindeki sakatlık nedeniyle Trabzonspor spor müsabakasına katılamayan kaptan Halil'in Alanya'daki deplasmanda yerini alması bekleniyor.

Sezon başında sağlık sorunu yaşayan Fernando Muslera, ancak daha sonra toparlandı.Beşiktaş derbisinde yaptığı hata Galatasaray taraftarını şok etti. 35. dakikada Sikardaw Aslan'ı 1-0 öne geçirdi ve 4 dakika sonra sarı-kırmızılı ekip topu ağlara gönderdi. Orta saha oyuncusu Ümit Melash, Muslera neredeyse Larin'e pas verdi. Kanadalı forvet çok rahattı ve sahabet giriş kafasını boş kaleye göndermek için kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.