1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Hatay’da Kadınlara Kades Uygulaması Anlatıldı
Hatay’da Kadınlara Kades Uygulaması Anlatıldı

Hatay’da Kadınlara Kades Uygulaması Anlatıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, personellerine emniyet müdürlüğü tarafından Kadına Şiddetle Mücadele ve Kadın Acil Destek (KADES) uygulaması ile ilgili...

A+A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, personellerine emniyet müdürlüğü tarafından Kadına Şiddetle Mücadele ve Kadın Acil Destek (KADES) uygulaması ile ilgili eğitimi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen eğitime Hatay Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve personeli katıldı.

KADES uygulaması hakkında bilgiler paylaşan ekipler, yaşanılabilecek herhangi bir şiddete maruz kalanların ve tanıklarının başvuracağı yerler, uygulamalar ve neler yapılması gerektiği konusunda önemli detaylar paylaştı.

Ayrıca "En İyi Narkotik Polisi; Anne" projesi, hayata geçirilen UYUMA uygulaması ile ilgili bilgilerin verildiği eğitimde, anneler aracılığıyla, madde kullanımının erken tespiti, çocuklara erken müdahale edilmesi, bağımlılık sorunun çözüm yolları ve önerileri gibi konularda bilgiler verildi.

Uyuşturucu ile mücadele ile ilgili sunum yapan emniyet ekipleri, ailelere düşen görev ve sorumlulukların önemine değinerek her vatandaşın bu konuda bilinçlenmesi gerektiği vurgulandı.

Hatay’da Kadınlara Kades Uygulaması Anlatıldı

IHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.