1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Günde Yarım Kilo Zayıflatan Yoğurt Kürü Nedir? Nasıl Yapılır?
Günde Yarım Kilo Zayıflatan Yoğurt Kürü Nedir? Nasıl Yapılır?

Günde Yarım Kilo Zayıflatan Yoğurt Kürü Nedir? Nasıl Yapılır?

Vereceğimiz kürle sabah uyandığınızda hergün yarım kilo hatta kişiye göre bir kilo verenler dahi vardır. Bizim tartıda gördüğümüz rakamların çoğunluğu ödemdir.

A+A-

Zaten ödem konusunu çözdüğünüz zaman peşinden yağ yakma işlemi de başlıyor. Bu nedenle önce ödemlerden kurtulmanız gerekiyor. Örnek vermek gerekirse 80 ila 85 kilo olan kişilerde hatta daha fazlası da olabilir. 5, 6 kilo bedenimizin kullanmadığı âdeta depoda kalan ödem vardır. Bu ödem bedenimizde şişkinlik oluşturuyor ve dolayısıyla sindirim sistemini olumsuz yönde etkiliyor. Hepimiz fark etmişizdir sadece karında değil sabah kalktığınızda parmaklarınıza kadar şişmiş olduğunuzu anlarsınız. Bu bedeninizde biriken ödemdir. Bu nedenle sizlere bu ödemden kurtulmanızı sağlayacak kürle tanıştırmak istiyorum.

Zayıflatan Yoğurt Kürü İçin Malzemeler

Vereceğimiz besinlerin hiç bir yan etkisi bulunmamakla birlikte aksine çok fazla şifa kaynağı baharatta bulunmaktadır.

  • Zerdeçal; tam bir şifa kaynağıdır. İçindeki kurkumil sayesinde direk bağırsak çalışır ve direk bedeni zayıflamaya yöneltiyor. Muhteşem bir baharat diyebiliriz.
  • Tarçın; kan şekerimizi dengeleyecek. Bilindiği gibi şeker vücudumuzda ödem toplar ve olan ödemin de atılmasını engeller. Bu nedenle şekerin dengede durması gerekiyor. Özellikle gece yeme alışkanlığı olanlar tarçın yemelisiniz. Bu iştahınızı kapatacaktır.
  • Karabiber; özellikle zerdeçalla birleştiğinde etkisi katlanıyor.
  • Aspir yağı; çok zengin yağ asitlerine sahiptir. Bağırsak yapısını geliştirir, sindirim sistemini kuvvetlendirir ve mideyi korur.
  • Yoğurt; yüksek bir protein kaynağıdır. İçerisindeki probiyotiklerle bağırsaklarımızı tedavi ediyor.
  •  

Zayıflatan Yoğurt Kürü Yapılışı

Üç yemek kaşığı yoğurdumuza bir çay kaşığından da az karabiberimizi ekleyelim. Eğer acı seviyorum bana dokunmaz derseniz bir çay kaşığını dolu doluda koyabilirsiniz. Sonra  bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zerdeçal, 1 yemek kaşığı Aspir yağı. Eğer elinizde Aspir yağınız yoksa bunun yerine hakiki zeytin yağı kullanabilirsiniz. Ama en etkilisi Aspir yağı olduğu için tercihimiz Aspir yağı olmalıdır. Bundan sonra bütün malzemeyi karıştırın ve haftada 2 ya da 3 kez tüketin. Bunun yanında yatmadan iki saat önce tüketmeniz gerekiyor. Sabah kalktığınızda sizdeki etkisine inanamayacaksınız.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.