1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Göğüs Büyütücü Krem Nedir? Göğüs Büyütücü Kremler İşe Yarıyor Mu?
Göğüs Büyütücü Krem Nedir? Göğüs Büyütücü Kremler İşe Yarıyor Mu?

Göğüs Büyütücü Krem Nedir? Göğüs Büyütücü Kremler İşe Yarıyor Mu?

Birçok kadın göğüsleri ile ilgili mutsuzdurlar. Hatta öyle ki büyük göğüsleri olan kadınlar dahi daha büyük göğüslere sahip olmayı hedeflemektedir. Bu yazımızda "göğüs büyütücü krem" hakkında açıklayıcı bilgiler sunduk

A+A-

Bu sebeple çeşitli yöntemlere başvuran kadınlar, özellikle de bitkisel ilaçları vb. kullanarak göğüslerini büyümeyi hedeflemektedir. Gerçekten göğüs büyütücü kremler işe yarıyor mu? Yoksa bu da kocaman bir yalan mıdır? Gelin hep beraber uzman gözüyle konuyu ele alalım

Göğüs Büyütücü Kremler

Yaklaşık olarak 20 yıldan beridir göğüs büyütme kremleri sürekli bir tartışma konusu olmayı başarmıştır. Özellikle de ameliyat gibi yöntemlere kıyasla daha uygun fiyatı olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen göğüs büyütme kremleri göğüs büyütüyor algısı yaratmaktadır. Fakat göğüs büyütme kremleri sağlıklı bir uygulama değildir. Göğüs ve dudak dolgunlaştırıcı kremler, göğüs bölgesinde ve dudaklarda meydana getirdiği ödemler sebebiyle geçici bir büyümeye sebep olur. Fakat bu durum asında oldukça riskli bir uygulamadır. Zira göğüs büyütücü kremler içerisinde anöstrojen denilen bir hormon bulunmaktadır. Bu madde, insan sağlığı açısından oldukça tehlikelidir ve göğüs kanserine yakalanma riskini artırmaktadır.

Göğüs Büyütme İçin Çözüm Önerileri Nelerdir?

Kadınlarda özellikle de doğumdan sonra meydana gelen göğüslerin sarkması ya da küçülmesi ile ilgili durumlar kadınların canını sıkmakta. Aynı zamanda hormonal bozukluklardan dolayı da göğüs çevresinde meydana gelen göğüs kanseri sonrası bir göğsü alınan kadınlar, ameliyat ile istedikleri göğüsleri tekrar kazanmak için uğraş vermektedirler.

Silikon Protez İle Göğüs Büyütme Uygulamaları

Göğüslerini büyütmeyi isteyen kadınlar bıçak altına yatmadan bu işlemi kolay bir şekilde halletmeyi tercih etmektedir. Fakat ilaç yada kremler, insan sağlığı açısından tehlikeli olduğu için kadınlar her ne kadar istemeseler de çeşitli cerrahi operasyonlar ile göğüslerini büyütebilirler. Silikon protez ile göğüs büyütme işlemleri bu cerrahi operasyonlardan biridir.

Yağ Transferi İle Göğüs Büyütme Uygulamaları

Genel itibari ile hastanın karın ya da bel bölgesinde bulunan fazla yağlardan yararlanarak yağ transferi uygulaması gerçekleştirilir. Burada bulunan erimeye dirençli yağlar göğüs büyütme uygulamaları açısından ideal olmaktadır. Alınmış yağlar özel işlemlere tabi tutulduktan sonra kök hücre uygulamaları ile güçlendirilmiş bir vaziyette göğüs içine nakledilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler