1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Samandağ’da Futbol Turnuvasının Kuraları Çekildi
Galatasaray’dan Şok Eden Transfer Haberi! Takıma İki İskandinav Golcü Geliyor!

Galatasaray’dan Şok Eden Transfer Haberi! Takıma İki İskandinav Golcü Geliyor!

Geçtiğimiz sezonda golcü olarak Diagne ve Mohamed ile devam eden takım bu oyuncular ile yollarının ayrılması ihtimali karşısında yeni hamle ve planlar üzerinde çalışıyor.

A+A-

 

Geçtiğimiz sezonda golcü olarak Diagne ve Mohamed ile devam eden takım bu oyuncular ile yollarının ayrılması ihtimali karşısında yeni hamle ve planlar üzerinde çalışıyor. Takımın kadrosuna kuzeyli golcü almayı hedefleyen Fatih Terim’in aklında ve listesinde bulunan isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Sarı kırmızılı takım, scout ekibinin önerisi ile 21 yaşında olan Erik Botheim ve Norwich’de bulunan tecrübeli forvet oyuncusu Pukki’yi takımlarına katmak için çalışacak gibi görünüyor. Bu neticede Galatasaray’ın yeni transfer dönemi için golcü planının ne olduğu netleşmeye başladı.

Diagne Takımdan Ayrılacak mı?

Sarı kırmızılı takım yeni transfer döneminde Halil ve Mohammed’i bonservis olarak alıp Dıagne’yi elden çıkartmaya hazırlanıyor. Ancak Mohammed için 4 milyon dolarlık opsiyon ile bonservisinin alınıp ardından Fransa’ya satışının yapılacağı da söylemler arasında yer alıyor.

Sarı kırmızılı takım bu hamle karşısında ekonomşk olarak epey büyük bütçede ekonomik kar etmeyi planlıyor. Ekonomik kar dışında takım için bu hamle aynı zamanda forvet kanadına yapılacak olan ek bir takviye anlamına da gelmiş oluyor. bahis giriş

Bu doğrultuda forvet takviyesi istediği görülen Fatih Terim’in takımda Johan Elmander etkisi yaratacağı kuvvetle muhtemel olan İskandinav golcüler olduğu da görülmüş oluyor. Böylece tecrübeli hoca Fatih Terim’in listesine aldığı oyuncular da yavaş yavaş netleşmeye başlamış oluyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.