1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Ücretsiz Film İndirme Programları
Fake Telefon Numarası Nasıl Alınır?

Fake Telefon Numarası Nasıl Alınır?

Günümüzde "Fake telefon numarası" almak isteyen kişi sayısı epey fazla hale geldi. Özellikle yurt dışı seyahatlerini sık sık yerine getiren kişiler yurt dışından SIM kart almak yerine Fake telefon numarası alarak Whatsapp uygulamasını kullanabilmektedir.

A+A-

Kişiler ücretsiz olarak farklı bir kişiye ulaşmak adına arama yapabilmektedir. Fake telefon numarasını kullanmak yalnızca Whatsapp uygulamasına özgü değildir. Aynı zamanda kişiler Facebook ve diğer sosyal medya platformlarında uygulamak üzere bu numaraları kullanabilmektedir. Fake telefon numarası almak için birden fazla yol bulunuyor. Kullanıcılar herhangi bir yöntemi deneyerek Fake telefon numarasını kullanabilir. İstenilen uygulamalar üzerinde normal atılan adımlarla telefon numarasını kullanabilirsiniz. Fake Telefon numarası almanın 4 adet yolu bulunmaktadır.

Fake telefon numarası almanın birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle kullanıcılar yurt dışındayken çeşitli sosyal medya uygulamalarını aktif etmek için telefon numarasına ihtiyaç duyuyor. O an için telefon numarası alınabilecek durum yoksa Fake telefon numarası veren uygulamalar tercih edilebilir. Bu şekilde Whatsapp gibi dünyanın en çok bilinen mesajlaşma uygulamasını kullanabilirsiniz.

Secure Messenger SafeUm Uygulaması

Kullanıcılar bu yöntemi kullanarak Fake telefon numarasını kullanabilir. Android veya iOS işletim sistemi üzerinden kullanıcılar bu uygulamayı indirerek Fake telefon numarası almayı başarabilir. Bu uygulamaya üye olduğunuz andan itibaren size hemen Fake bir numara verilmektedir. Dolayısıyla Fake numara almak hiç zor değildir. Bu numaraya gelen tüm mesajları ve aramaları görebilirsiniz. Ancak bu numarayla ücretsiz olarak karşı tarafa mesaj atamaz veya arayamazsınız. Bunun için uygulama üzerinden ücret ödemek gerekiyor.

Vırtual SIM Uygulaması

Bu uygulamayla beraber kişiler Fake telefon numarası alabilir. 38 ülkeye ait olan bir Fake numara alabilmek bu uygulamayla mümkün. Uygulama üzerinden yalnızca 1 gün için ücretsiz olarak Fake telefon numarasını alabilirsiniz. Özellikle kendi sim kartınız kullanım dışıyken ve yurt dışındayken sizin işinize yarayabilen bir uygulamadır. Yurt dışında SİM kart alma telaşına düşmeden önce hemen kendi uygulamalarınızı bu numarayla aktif hale getirebilirsiniz. Telefon numarası olarak örnek Whatsapp uygulamasını doğrulayabilirsiniz. Bu uygulamanın getirdiği en büyük özellikse Vırtual SIM kullanıcıları ile ücretsiz olarak arama yapılabilmesidir. Uygulamayı kullanmayan kişiler için ücret ödemek gerekmektedir.

SMS Recieve Free

Bu siteyle birlikte sahte telefon numarası elde edebilirsiniz. Diğerleriyle en büyük farkı bir uygulama değil bir internet sitesi olmasıdır. Bununla birlikte özellikle çeşitli sosyal medya uygulamalarını doğrulamak için alınabilir. Facebook ve İnstagram gibi sosyal medya uygulamalarında numara doğrulaması istendiği zaman bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Ayrıca Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarını doğrulayarak kısa sürede mesajlarınızı okuyabilir ve acil durumlar için numara alabilirsiniz. Yurt dışındayken uygulamalarınızı doğrulamak istediğiniz zaman bu uygulama sizin için oldukça kullanışlı hale gelecektir. Herhangi bir numara arayan kişiler için SMS Recieve Free kullanılabilir. Servis üzerinde numaralar bir aylık periyotlarla sürekli olarak yenilenmektedir. Ayrıca tamamen ücretsiz olarak hizmet verilmesi de cabası.

TEXTNOW Uygulaması

Bu uygulamayla birlikte belirli ülkeler için Fake telefon numarası almak mümkün hale gelmektedir. Yalnızca ABD ve Kanada için kullanılabilen bir Fake telefon numarası vermektedir. Kullanıcılar o ülkenin koduna ait sahte telefon numarasına sahip olabilir. Bu numaralarla ücretsiz arama yapabilmek için Wifi bağlantısı gerekmektedir. İnternet bağlantısını kullanarak ücretsiz olarak aramalarınızı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. ABD ve Kanada dışındaki kişilerle konuşabilmek için belirli bir ücret ödemek gerekiyor. Bu temel şartları karşılayanlar uygulama üzerinden istediğini elde edebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler