Facebook

Facebook

Facebook sevdiklerimiz ile çektirdiğimiz fotoğrafları aile yemekleri, kahve sohbetleri, ülkemizin en güzel karelerini ve aklımıza gelebilecek içerikleri paylaştığımız sosyal medya platformlarından birisidir.

A+A-

İlk çıktığımı yıllara göre popülerliği olmasa da neredeyse herkesin bir ya da daha fazla facebok hesabı vardır. Aynı zamanlar bizler iç.in en önemli bir haber kaynağı haline gelmiştir.  Sosyal medyaya hâkim olan ve uzun yıllardır bu sektörde faaliyet gösteren kurumsal firmamız sosyal medya ihtiyaçlarına yönelik, facebook takipçi satın al, facebook beğeni satın al ya da facebook yorum satın al gibi ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiyor.

Facebook Takipçi Satın Al

Facebook sosyal medya platformunu en büyük ve en eski uygulamasıdır. Kendi tasarımlarına ile bu akıma yön veren bu uygulamada diğer sosyal medya mecralarından oluğu gibi takipçi özelliğine sahiptir.  Uygulamada arkadaş listesi adı verilen bölüm sizin takipçileriniz olmaktadır. Kullanıcılar ile karşılıklı takipleşerek paylaşımlarını beğenebilir ya da yorum yapabilirsiniz. Bu uygulamada da takipçi sayınızı çok fazla olması sizin uygulama içerisinde popüler olmanız sağlayacaktır. Kısa sürede binlerce takipçiye ulaşmak için facebook takipçi satın al paketlerimizi göz atabilirsiniz. Uygun fiyatlar ile takipçi satın alarak takipçi listenizi en kısa sürede artırabilirsiniz.

Facebook da Takipçi ve Arkadaş Nedir

Aslında bu konuya pek çok kişi tarafından karıştırılmaktadır. Takipçi le arkadaş kavramlarının aynı olduğunu sağlamaktadır. Facebook da arkadaş olmadığınız kişileri de takip ederek onun takipçisi olabilirsiniz.  Facebook profil sayfanızın da yan yana arkadaş ekle ve takip et linkleri bulunmaktadır. Arkadaş ekle linkini tıklarsanız o kişiye sizin tarafınızda arkadaş istediği gönderilecektir. Eğer kişi bu isteği onaylarsa onunla facebook platformunda arkadaş olup, paylaşımlarını beğenme yorumlara ve paylaşım hakkına sahip olacaksınız. Fakat sadece takip et linkini tıklarsanız sizin tarafınızdan takip edilecektir. Bildirim karşı tarafa gönderilmez. Tek tarafıdır. 

 Facebook Takipçi veya Arkada Bulma

Facebook da takipçi ve arkadaş bulmak için istek listenizi herkese açık olmasını sağlamanız gerekiyor. Bunu facebook ayarlar kısmında gerçekleştirebilirsiniz. Bir diğer alternatif olarak da kurumsal firmamızın uygun fiyatlarda sunmuş olduğu Facebook takipçi ya da facebook arkadaş paketlerini satın almanız yeterli olmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.