1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Bu Sezon Bizi Neler Bekliyor?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Bu Sezon Bizi Neler Bekliyor?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Bu Sezon Bizi Neler Bekliyor?

2015 yılından bu yana ATV’de yayınlanan ve aksiyon ve dram severleri ekrana kilitleyen "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" sette Corona Virüs önlemleri alınarak 6. Sezonu ile ekranlara giriş yaptı.

A+A-

2015 yılından bu yana ATV’de yayınlanan ve aksiyon ve dram severleri ekrana kilitleyen "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" sette "Corona Virüs" önlemleri alınarak 6. Sezonu ile ekranlara giriş yaptı.

Senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz’un birlikte kaleme aldığı yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan’In yaptığı Salı günlerinin reyting rekortmeni dizi bu sezonda birbirinden aksiyonlu sahnelerle dizi severlerin karşısına çıktı.

Çakırbeyli ailesinin en büyük oğulları olan Ömer Çakırbeyli’nin hasımları tarafından öldürülmesi ile ana karakter olan Hızır’ın hayatı değişmiş ve dizi bu senaryo üzerine oluşturulmuştur. Karadenizli Olan Çakırbeyli ailesi yer altı dünyasında da sözü geçen sevilen ve sayılan bir ailedir.

Sevmek, Sevilmek, merhamet etmek yer altı dünyasında çok tercih edilmese de Hızır’ın böyle oluşu onun başkaları tarafından yüceltilip lider görülmesini sağlamıştır.

Heyecan Dolu Bölümler İzleyicileri ile Buluşuyor!

Hızır Çakırbeyli’nin masa liderliğinden ve masadan çekilmesiyle ortalık iyice karışacak. Düşmanları Hızır’ın elini eteğini işlerden çektiğini düşünse de Hızır’ın planları vardır. Masada İlyas Çakırbeyli’nin yeni masa lideri olması için öneride bulunan Yaman Korkmaz’ın önerisini herkesin kabul etmesi ile yeni bir fitilin ateşi yakılmıştır. Ayrıca diziye bu sezon Bahar karakteri ile giriş yapan Pelin Akil’de dizinin gidiş hattını değiştirecektir.

Alparslan Çakırbeyli’nin 6. Sezonun başında yaşadığı kayıp sebebi ile seçtiği yol aileden ayrılmasına sebep olmuştur. Hızır Çakırbeyli hem kendi düşmanları ile hem Alparslan’ın düşmanları ile savaş halindedir. Bir yandan yeğeni zarar görmesin diye düşmanlarını masaya kabul ederken diğer yandan Bahar ile iş birliği yaparak düşmanlarından bilgi almaya çalışmaktadır.

Son Bölümde Neler Oldu?

Dizi de heyecan durulmuyor. Alparslan’ın Yavuzu kaçırması ile masada Alparslan’ın ölümü oylanır. Oylama esnasında Rafet, İdris ve Tufan’ın da Alparslan’ın ölümüne el kaldırması ortalığı iyice karıştırıyor. 7’ye 5 oylama da Alparslan’ın ölümünün oylanması üzerine yeni bölümde yeni maceralar başlıyor olacak. Bu esnada Ceylan her ne kadar Hızır’a kızgın olsa da Bahar ile konuşmaya gider. Hızır’la Bahar’ın ilişkisinin olduğuna emin olamayan Ceylan bir şeyler döndüğünü düşünür ve gerçeği ortaya çıkarmak için peşlerine düşer.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.