1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. ’tarsus Neden İl Olmalı?’ Konulu Fotoğrafçılar Maratonu Başlıyor
Eski MasterChef Yarışmacısı Mustafa Aydın, Survivor 2021’e Başvurdu

Eski MasterChef Yarışmacısı Mustafa Aydın, Survivor 2021’e Başvurdu

MasterChef Türkiye’nin 17 Aralık Perşembe günü yayınlanmış olan son bölümünde MasterChef 2019 yarışmacıları Cemre, Yasin, Eda, Alican, Mustafa ve Batuhan konuk olmuştur.

A+A-

MasterChef Türkiye’nin 17 Aralık Perşembe günü yayınlanmış olan son bölümünde MasterChef 2019 yarışmacıları Cemre, Yasin, Eda, Alican, Mustafa ve Batuhan konuk olmuştur. Ünlü şefler ile sohbet eden bu yarışmacılardan Batuhan, Mustafa’nın Survivor’a gideceğini ve yaklaşık 1,5 aydır spor yaparak hazırlandığını söylemişti.

MasterChef Mustafa Kimdir?

MasterChef Mustafa Aydın 31 yaşındadır. İstanbul Üsküdar da yaşamaktadır. Küçüklüğünden bu yana tatillerde dayısının pastanesinde çalışmıştır. Bunun sonrasında da lise bittiğinde mutfaklara girerek çalışmaya karar vermiştir. Şef adında bir köpeği de vardır. Aşçılığa ise soğuk mezeci olarak başlamıştır. İtalyan mutfağında ve İngiliz mutfaklarında da çalışmıştır. Şuan ise Güney Amerika uzak doğu mutfakların da çalışmaktadır. Birbirinden farklı mutfakları öğrenmek için ve kendisini geliştirmek için de çaba sarf etmektedir. MasterChef yarışmasında ise başarılı yemekleri ile gündeme gelmeyi de başarmıştır. Ancak bu yarışmadan ise elenerek yarışmaya veda etmiştir.

Parkurda Kendime Güveniyorum

Şeflerin soruları üzerine açıklama da bulunan Mustafa Aydın, Survivor 2021 için başvuru yaptığını ve aynı zamanda da efor testlerini de başarılı bir şekilde geçtiğini söylemiştir. Seçmeler esnasında parkuru da tamamladığını ifade eden Mustafa Aydın, “Kas çalışıyorum. Burada da mont giydim ki kaslarım belli olmasın. Oraya gittiğimde şaşırsınlar. Survivor için başvuru yaptım ve efor testlerini de eksiksiz bir şekilde geçtim. Parkuru da tamamladım. Parkurda kendime güveniyorum ve diğer yarışmacılardan da eksiğim olmadığını görüyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Survivor 2021’e Kimler Katılacak?

Acun Ilıcalı, Survivor 2021 yılının ilk yarışmacısının Issız Adam filmi ile ünlenen oyuncu Cemal Hünal olduğunu daha önceden duyurmuştu. Daha sonra da Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteri ile hafızalara yer edinmiş Batuhan Karacakaya’nın Survivor da yarışacağını da söylemiştir.

Diğer bir yandan da Survivor 2021 için oyuncu Öykü Çelik, MasterChef programının eski yarışmacısı Celal Sarıgül’ün de isimleri geçmektedir. Fakat Acun Ilıcalı şimdilik yalnızca Cemal Hünal’ın ismini açıklamıştır.

Ancak önümüzdeki günlerde daha detaylı açıklamalar ile kimlerin katılıp katılmayacağını da öğrenebiliriz. Bu yarışma Türkiye’nin en çok sevilen yarışmaları arasında yer almaktadır. Bu yüzden herkes isimleri heyecanla beklemektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.