1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hatayspor, Cengiz Demir İle Anlaştı
Ertelemenin zaman kaybı olduğunu belirterek

Ertelemenin zaman kaybı olduğunu belirterek

Galatasaray 11 Haziran'da çok sıkı bir seçim bekliyor. Kararsız üye sayısı oldukça fazla. Galatasaray Teknik direktör kiralıktan dönen oyuncuların durumunun nasıl olduğunu bilmiyor.

A+A-

 

Galatasaray 11 Haziran'da çok sıkı bir seçim bekliyor. Kararsız üye sayısı oldukça fazla. Galatasaray Teknik direktör kiralıktan dönen oyuncuların durumunun nasıl olduğunu bilmiyor. ve sözleşmesi sona erenler. Galatasaray tamamen soru işaretine dönüştü'' dedi.

Galatasaray'da Metin Karabaş (Metin Karabaş Avrupa Kupası'na katılırsa maddi olarak daha zor olur" dedi.

Beşiktaş Olağan Seçim Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi 2777 oyla yeniden cumhurbaşkanlığına seçildi.Seçimi Ahmet Nur Çebi'ye kaybeden aday Fuat Çimen tarafından suçlandım.

Fuat Çimen'in paylaşımı şöyle;

Tam olarak aynı fikirde olmasam da, boş oy vermek genellikle demokratik bir seçimdir. Görevdeki başkana asla güvenmedikleri ve bizimle güvende olmadıkları için boş oy kullananlardan bazıları, "gönüllü boş oy kullananlar için". Onlar haklı!

Diğeri ise Beşiktaş'ı 22 yıldır mahveden sistemden memnunuz ve ondan kurtulmak istemiyoruz ama yine sistem başkanı ve adaylardan renderbet memnun değiliz. Beşiktaş boş oy kullandı. Kaos böyle devam edebilir.

Beşiktaş'a büyük haksızlık!

Sony, ünlü PlayStation etkinliği State of Play'in ne zaman gerçekleşeceğini duyurdu. Daha önceki olaylara dayanarak daha erken bir tarihi tercih eden Sony, PlayStation 5 ve PS VR 2 için beklenen bir sonraki oyun hakkında bir açıklama yapacak.

Sony, State of Play olarak 3 Haziran Cuma günü seçimini duyurdu. State of Play'in bir parçası olarak "30 dakikalık bir PlayStation Life duyurusu ve yeni özellikler" duyuracağını söyledi. Japon teknoloji devi, hamlesiyle rakibi Xbox'ı da geride bıraktı. Microsoft, 12 Haziran'da bir Xbox ve Bethesda etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Sony tarafından yayınlanan son blog gönderisinde, olayın geçmişine ek olarak birkaç detay da ortaya çıktı. Sony, üçüncü taraf stüdyolarla ortaklıktan harika oyunlar bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.