1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. En İyi Ücretsiz Antivirüs Programı Nelerdir?

En İyi Ücretsiz Antivirüs Programı Nelerdir?

Arama motorlarında sıkça aranan "Ücretsiz Antivirüs Yükle", "antivirüs programı indir" hakkında yola çıkarak Bilgisayarınızdaki virüsleri temizlemek için indirebileceğiniz en iyi antivirüs programları tavsiyelerimizi sizin için derledik.

A+A-

Günümüzde bilgisayarlara giren virüsler nedeniyle kullanıcılar bilgisayarlarından istediği verimi alamıyor. Virüsler bilgisayarlar için en büyük tehdit unsurlarıdır. Bu unsurlarla mücadele etmek içinse Antivirüs programlarını kullanmak gerekir. En iyi ücretsiz Antivirüs programı kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Gayet güzel çalışan bilgisayarlarınız bir anda aldığı virüsten dolayı eskisi kadar iyi performans gösteremeyebilir. Bu durum karşısında bilgisayar size isteneni veremez. Virüsler tek başına sizin kendi kişisel bilgilerinize ve alınmasını istemediğiniz kötücül unsurlardır. İnternet üzerinden sizin kimlik bilgilerinize dahi sızabilir. Bu durumu mutlaka engellemek gerekir. En önemlisiyse bilgisayarınıza indirdiğiniz en iyi ücretsiz antivirüs programı güvenli olmalıdır. Güvenli olan programlar sizin bilgisayarınızı korumanıza yardımcı olabilir.

Kaspersky Antivirüs

En iyi ücretsiz Antivirüs programı arasında şüphesiz Kaspersky yer alır. Bu programı kullanan çok sayıda kullanıcı bulunmaktadır. Başarılı bir virüs koruma programıdır. Kullanıcılar bunun ücretsiz sürümünü kullanarak işlemlerini yaptırabilir. Bilgisayarınızı baştan sona kadar tarayarak zararlı yazılımlardan kurtulmasını sağlar. Sizi virüslerden ve kötü amaçlı yazılımlardan korumak üzere bizzat çıkarılan bir programdır. Programın içerisinde bunun haricinde çok ekstrem bir özellik yoktur. Sizi yalnızca virüsten koruyor ve virüslerin temizlenmesini sağlıyor. Programı ilk indirdiğiniz andan itibaren keşfetmeye başlayabilir ve virüsleri def edebilirsiniz. Düşük ve orta seviye olan sistemlerde bu programı kullanmak uygundur.

Bitdefender Antivirüs

Ücretsiz Antivirüs programı arıyorsanız bunun için Bitdefender programını tercih edebilirsiniz. Kötü amaçlı yazılımlardan bilgisayarınızı korumak adına iyi bir iş çıkarmaktadır. Arayüzü kolay olması nedeniyle tüm kullanıcılarına kolay kullanım olanağını sunmaktadır. Dolayısıyla günümüzde çok sayıda kullanıcı sayısı mevcuttur. Bitdefender programında bu işlevin yanı sıra farklı bir özelliği bulunmamaktadır. Temel olarak en büyük görevi sizi virüslerden korumaktır. Çok geniş bir tarama yapamasa da işinizi görebilir. Kötü amaçlı yazılımlar size gelmeye başladığı anda bunu tespit ederek engellemeyi başarabilir. Düşük seviyeli olan sistemler üzerinde bu programı çalıştırabilirsiniz. Bu avantajı nedeniyle insanlar tarafından tercih edilmektedir.

Avast Antivirüs

Avast Antivirüs programı günümüzde en çok kullanılan virüs programları arasında yer almaktadır. Bu alanda adıyla ün yapmış nadir programlar arasındadır. Kullanıcılar bu uygulamayla birlikte istediğini yapabilir. Program içerisini dilediğiniz gibi kişisel hale getirebilirsiniz. Ayrıca programda VPN hizmeti de bulunuyor. Diğer programlara göre daha çok özelliğiyle karşımıza çıkmaktadır. En önemli özelliğiyse ücretsiz olmasıdır. Ücretsiz ve ekstra özellikleri nedeniyle çok sayıda kullanıcısı bulunmaktadır. İnternet tarayıcılarında bizzat kendi eklentileri yer alır. Bu nedenle daha sıkı bir tarama yaparak virüsleri her koldan engellemeye çalışır. Bilgisayarlar için en iyi programlar arasında yer almaktadır. Kötü amaçlı yazılımlardan ve virüslerden kurtulmak için karşınıza gelen en iyi program olabilir. Programın içerisinde parola yöneticisi gibi birçok ekstra özellik yer alır. Bu eklentileri kullanmak için programı edinebilirsiniz.

Microsoft Windows Defender

Microsoft Defender programı sayesinde kötü amaçlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz. Kötü amaçlı yazılımlara karşı tam koruma sağlayan bir programdır. Bilgisayarınızı bu programla korumanız mümkündür. Windows işletim sistemi içerisinde ön yüklü olarak gelmektedir. Dolayısıyla Windows içinde dahili olarak gelir ve kullanıcılar için çalışır.  En önemli özelliği ücretsiz olması ve dahili olmasıdır. Kullanıcılar düşük seviyeli sistemler için bu programı kullanabilir. Program içerisinde ebeveyn kontrolü alanı yer almaktadır. Kullanıcılar bu programla temel tarama işlemlerini yaparak virüslerden kurtulmak için önemli bir adım atabilir.  Kolay kullanım imkanının olması, ücretsiz olması ve istenenleri karşılamasıyla sizin için ideal bir programdır.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler