1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. En Etkili Zayıflatan Bitki Çayları Hangileridir?
En Etkili Zayıflatan Bitki Çayları Hangileridir?

En Etkili Zayıflatan Bitki Çayları Hangileridir?

Piyasadaki en iyi zayıflama çayını arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu yazıda, piyasadaki en iyi ürünü nasıl seçeceğiniz konusunda size yardımcı ipuçları ve bilgiler sunuyoruz. "En etkili zayıflatan bitki çayları" detaylar haberde...

A+A-

Ayrıca, seçebileceğiniz farklı ürünlerin bir listesini sunuyoruz. Biz beslenme uzmanı veya doktor değiliz. Doğru zayıflama çayını içtiğinizden emin olmak için bir tıp uzmanının hizmetlerine başvurmalısınız.

Siyah Çay...

Siyah çay aslında yeşil çay ile aynı bitkiden yapılır - fark, yaprakların fermantasyonu tetiklemek için havaya maruz kalmasıdır. Bir çalışma, günde üç fincan siyah çay içenlerin, çayda flavonoid içermeyen kafeinli bir içecek içenlere kıyasla daha az kilo aldığını ve bel çevresinin azaldığını buldu. İngiliz kahvaltısı veya Earl Grey gibi lezzetli siyah çeşitlerini deneyin.

Nane Çayı...

Bazı insanlar bir fincan nane çayı yudumladığına yemin etse de, yiyecek isteklerini önleyebilse de, iddianın arkasında çok az kanıt var. Yine de kesin olarak bildiğimiz bir şey var mı? Naneli bir yudum almak istiyorsanız, bir fincan şekersiz nane çayı, şekerli nane mocha'dan çok daha az kalori içerir.

Beyaz Çay...

Beyaz çay en az işlenmiş çeşitlerden biridir - çay bitkisinin yaprakları tamamen açılmadan önce toplanır ve sonra hızla kurutularak oksitlenmeleri engellenir. Bu işlem çaya, hâlâ yağ eriten polifenollerle dolu olağanüstü derecede hassas bir tat verir. Beyaz çay antioksidanlar değerinden oldukça zengindir, metabolizmayı çok hızlandırır ve yağ yakmanıza yardımcı olur.

Meyveli Bitki Çayı...

Meyve aromalı bitki çayları içmek için sağlıkla ilgili pek çok neden vardır, ancak biz en çok bunu seviyoruz: Şişelenmiş buzlu çay veya sodanın şekerli, işlenmiş tadı olmadan mango, dut veya vişnenin lezzetini elde edebilirsiniz.

Rooibos Çayı...

Rooibos, Güney Afrika'da yetişen ve lezzetli, kafeinsiz bir fincan çaya dönüştürülebilen bir bitkidir. Hayvan çalışmaları, rooibos çayının insanlar üzerindeki etkisini doğrulamak için daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyulmasına rağmen yağ yakmaya yardımcı olabileceğini öne sürdü. Her iki durumda da çay kutunuza renkli ve lezzetli bir katkı sağlar.

Pu-erh Çayı...

Pu-erh, Çin'in Yunnan eyaletinden gelen siyah bir çaydır; yaşlandırılır ve fermente edilir ve preslenerek kekler veya yaprak halinde satın alınabilir. Fazla kilolu erkeklerle yapılan bir araştırma, günlük bir fincan pu-erh çayı içmenin küçük bir kilo kaybına neden olabileceğini öne sürdü.

Editör Notu: Biz beslenme uzmanı veya doktor değiliz. Doğru zayıflama çayını içtiğinizden emin olmak için bir tıp uzmanının hizmetine başvurmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.